Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradzcie mi, proszę

Polecane posty

Gość gość

Historia może jest banalna, dziecinna... ale potrzebuje anonimowej rady. Dwa lata temu spotykałam się z chlopakem, który mnie totalnie olewal. Nie miał dla mnie czasu, wolał kolegów itp. Tyle co ja przecierpialam to nie mam słów. Ale minely dwa lata, a ja bardzo chce się z nim spotkać. Nie potrafie tego racjonalnie wytłumaczyć ale to bardzo silne pragnienie . Obawiam się jednak konsekwencji ewentualnego spotkania. Jak sobie przypomnę ten ból... naprawdę nie wiem co robić.

Gość gwoli wyjasnienia
Idz sie leczyc. To nie jest normalne zachowanie. Normalny czlowiek nie teskni za toksyczna relacja a taka ona wlasnie miedzy wami wtedy byla. To tyle w temacie.

Gość gość
Ja miałam troche podobną sytuację, miałam 18 lat i zależało mi na pewnym chlopaku, on się ze mną spotykal ale ogólnie mial mnie gdzieś, a ja się cieszyłam chociażby z ochłapów jego uwagi, w końcu mnie calkowicie olal, ryczalam itd a później wzięłam się za siebie, schudlam z 6 kg , zaczelam o siebie bardziej dbać itd:) spotkałam go przypadkiem po 6 latach:) jak szedł z takim wielkim babskiem i prowadził wózek a drugie dziecko mial na rękach:) jego mina jak powiedzialam cześć bezcenna:) potem napisał mi wiadomość na portalu społecznościowym - ze chciałby sie spotkać- wyśmiałam go. A moral z tego taki ze tacy faceci się nie zmieniają

Gość gość
Zajmij się sobą, idź na parę sesji terapeutycznych. Masz obsesję- ktoś Cię nie chcę, a Ty przesz na siłę, jak ostatnia desperacja. Miej trochę godności i honoru dziewczyno.

Gość gość
Macie rację, nie napiszę.