Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak uratować obiad?

Polecane posty

Gość gość

Mam dzisiaj gości na obiedzie. Robię właśnie gulasz wołowy i mięso jest twarde. Dusi się już w sosie jakąś godzinę. Czy można coś z tym jeszcze zrobić?czy gulasz dać psu?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Gulasz dla gości!? Fleee!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
na woła godzina to mało. dlatego wlasnie nie cierpie gulaszu wolowego - najbardziej lubie drobiowy, np z indyka. musisz dusic przynajmniej jeszcze godzine, poltorej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
czemu blee??? wołowina to bardzo dobre mięso! a schab pieczony też blee???? pewnie nie, pomimo, że schab jest 3 razy tańszy od wołowiny!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Godzina dla wołowiny to za krótko! Musi się dusić jeszcze godzinę-dwie, podlewaj wody jak wyparuje, spokojnie się dogotuje, nie panikuj.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A może posoliłaś za wcześnie? Ja solę na samym końcu. Moja rada - kieliszek wódki albo odrobina wina i to powinno zmiękczyć mięso.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
indyk jest blee, bo są pasione hormonami i antybiotykami jeszcze bardziej niż kurczaki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Duś dalej . Bedzie smaczny, takie danie gotuje sie dzień wcześniej . Teraz jeszcze zdążysz i masz naukę na przyszłość tak jak każda z nas wcześniej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dziękuję Wam :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×