Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela przestań się wywyższać bo jesteś bezrobotnym frajerem

Polecane posty

Gość gość

Mieszkającym w starej zapleśniałej kamienicy :P

Gość gość
jeśli masz się poczuć lepiej wierząc w to to sobie wierz :classic_cool: a ja sądzę, że ten koleś żyje o wiele lepiej niż ty i nie musi biedować na urlopie na kempingu wśród dresiarstwa w zakopanem

Gość gość
Skoro pracujesz to czemu przez wszystkie dni z wyjątkiem wczorajszego dnia 24/h na dobę siedziałeś na kafe zamiast pracować ps nie masz własnej firmy to że pracujesz nie znaczy że jesteś bogatszy niż ja ps moi rodzice więcej płacą wszystkich podatków niż ty zarobisz w twojej firemce udowodniłem ci że moi rodzice mają firmę dałem linka to że mieszkam wg ciebie jak dziad to nie znaczy że zyje gorzej bo tak nam się podoba stać nas na lepsze i fajniejsze i drożdże wakacje jak ty tylko pytanie po co ?

Gość gość
Pamietaj ze nie jedna osoba nazywa Cie homocwelem. Ja sama naliczylam 12 takich osob ;)

Gość gość
dowód że maja firme As-Tom Joanna Kołbuc tel. 884 367 896 46-146 Polkowskie 4 woj. opolskie

Gość gość
ps moi starzy w tydzień zarobią więcej niż ty w miesiąc ps my zarabiamy lepiej niz ty to chyba logiczne że stać nas na lepszy dom/mieszkanie niz ty i na lepsze wakacje w super hotelach ja ty bo mamy wiecej od ciebie ale moze nie chcemy co?

Gość gość
gość od homocwela a co powiesz na to? http://sportowybar.wp.pl/gid,17350671,kat,1041241,opage,12,title,Zarabia-miliony-i-zyje-w-samochodzie-Sportowiec-z-USA-zaskakuje-skromnoscia,galeria.html

Gość gość
Tu większość żyje lepiej jak ty i nie musi klepać takiej biedy

Gość gość
obiecałem ci tłuku, że nie będę do ciebie pisał, ale zrobię to jeszcze raz tumanie jeden naucz się czytać ze zrozumieniem; nigdzie nie napisałem, że mam firmę, tylko, że pracuję w dużej firmie. I wyobraź sobie, że można mieć w pracy czas na siedzenie na necie; nie każdy jak imbecyle twojego pokroju stoją na taśmie :o Nie zamierzam też ci się tłumaczyć; ale pracuję i mam na tyle dobrą pozycję zawodową, że osiągam 2. próg podatkowy w pierwszej połowie roku, coś o czym ta wasza bidna firemka może tylko pomarzyć. i dlatego właśnie zostają wam tylko wakacje na kempingu z inną biedotą. Bo nawet dresiarnię stać na wynajęcie pokoju i nie musi gnieździć się w zagrzybionych domkach pod skocznią

Gość gość
Jak biedy przecież powyżej dałem link że moi rodzice mają firmę poczytaj tu powyżej PS mało kto ma firmę i zrozum że w tydzień moi starzy zarobią więcej niż ty w miesiąc więc ty żyjesz gorzej

Gość gość
2 próg podatkowy czyli wychodzi na to że moi starzy więcej mają dochodu niż ty zrozum to że mało kto ma firmę ps my możemy w 5 gwiazdkowych hotelach na teneryfie czy karaibach być i wypoczywać mieć mega super dom ale nie chcemy przepłacać nam wystarczy skromnie i skromny camping bo nie lubimy hoteli dotarło poczytaj link po wyżej o sportowcu z Usa powyżej zamieściłem że ma miliony a żyje w samochodzie i co?

Gość gość
ja prdl; pani siedząca w kiosku ruchu też ma firmę i wyciąga z niej 1500 posiadanie firmy o niczym nie świadczy; a wy jesteście biedotą; ekonomiczną, mentalną i estetyczną. Świadczą o tym twoje opisy, zdjęcia i filmiki. przestań zaklinać rzeczywistość i przyznaj się do tego imbecylu

Gość gość
ps tylko ze my mamy firme stolarską i 1500 to tygodniowo na zarcie wydajemy za prąd płacimy 3 tysiące moi rodzice co miesiac 15 tysiecy na zakup drewna wydają wszystkie inne opłaty plus podatki zusy srusy po kilkanascie tysiecy wydają plus sa jeszcze inne wydatki ps firma stolarska a sklep to dwie inne rzeczy

Gość gość
ha, ha i dlatego żyjecie jak menele z "chłopaków do wzięcia" :D ta wasza nora wygląda jak żywcem wyjęta z tego arcydzieła po prostu biedota i patola. zawsze to wiedziałam ps. uwolnijcie tego biednego psa wreszcie

Gość gość
Pisałem powyżej o tym że nie jesteśmy biedni poczytaj sobie ile mamy wydatków ps ale jedyne co mamy super to auto o którym możesz sobie pomarzyć to auto starzy kupili w salonie ps to wersja limitowana i takich aut w Polsce są tylko trzy to wersja limitowana ps zrozum że nie jesteśmy biedni rozumiesz? Poczytaj komentarz z 13:27