Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgłupsze imiona dla dzieci, hejtujemy glupie matki Polki w tym temacie

Polecane posty

Gość Aurelia Bonifacja Krętulowska
Beeeeeeeee Beeeeeeeeeee Beeee

Gość Vanessa Xymena Oliva Szmaciak
lol !

Gość gość
Mojej córce dam na imię Felga

Gość gość
kamile (damskie) to zazwyczaj takie sierotki marysie. Magdalena piękne imię, chyba tak dam swojej malutkiej fasolce, bo można fajnie zdrabniać a Magdalena brzmi bajecznie i deliktnie

Gość gość
Aurora, Jessica, Analek :P

Gość gość
To glupie matki polki mowia swoim dzieciom , ze takie imie to zle np alan alan, itp. Jak mozna takiej nietolerancji uczyc swoje dzieci?

Gość gość
Kazde imie to zalezy jak sie wola, Wedlug mnie to jak mieszkasz w Polsce to powino byc dane imie polskie. Ja mieszkam za granica dosc dlugo.Dalismy dzieciom imiona Adam,Susan.Wiec jak bylam w polsce to zwracalam uwage zeby wymawialy .Sa to bardzo latwe imiona zapamietac.Ludzie probowali Adas, Zuzia. Dla tych co sie smieja z imiona Mercedes to wiec jest imie i duzo ma ludzi co pochodza z Ameryki Poludniowej.Pracowalam z kilkoma kobietami o takim imieniu. Moje wnuki maja na imie Ayden,Leo,Alyssa ,Lea,Elena ,Marie. Kzade jedno ma dane drugie imie po dziadkach.Nie jest talk latwo wybrac imie jesli ma sie rodzicow i dziadkow kilka narodowosci.

Gość gość
Nikola

Gość gość
Kamila,magda to normalne imiona a patologiczne to roksana,xenia,żenia,masza, sasza,sonia,tania, swietlana, anastazja,debora,delfina, dzesika, andzela,kasandra,inez (w Pl ), isaura, berenike, dzenifer, rebeka,rachela,miriam. A męskie patole w Pl. Dorian,xavery,alan,kewin, brajan, łyliam, denis, trewor, dżon, bart, rafael,nikita, nikolaj

Gość gość
Amelki to wsiurskie imię a teraz Brajsnyvi Kewiny