Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burdel studentek

Jaki % studentek w PL daje doopy za kase??

Polecane posty

Gość burdel studentek

ja myśle że minimum 50%, bo "sponsoring" teraz popularny a burdel na każdym rogu w tym katolickim szambie

Gość gość
70-80 proc. dzisiejsze dziewczyny to strasznie łatwe d*****.

Gość gość
22lataprzegrywu dziś myślisz że te peezdy się do tego przyznają? każda utrzymuje to w ścisłej tajemnicy, tu niby wyglądają na cnotki a tam doope sprzedają każdemu z kasą w ręku, twoja naiwność jest zdumiewająca, ale to wina młodego wieku

Gość gość
a nie. mało tego nie znam ani jednej studentki którą bym miała o to podejrzewać x Ja jestem "wiecznym" studentem. Najpierw studia dzienne, potem zaoczne i leci mi teraz 9 rok nauki. Przez te wszystkie lata, imprezy i spotkania mam pewne wyobrażenie o tym procederze. Odsetek wcale nie jest mały. Dziewczyny robią to skrycie, jasnym jest że nie przyznają się nikomu. Bardzo dbają żeby to się nie wydało, głupie nie są. Subtelne różnice jednak można zauważyć, najczęściej w pewnym dniu w tygodniu przychodzi "odwalona" jak na randkę, w ogóle zaczyna mieć mocniejszy makijaż chociaż mówi że z nikim się nie spotyka. Oczywiście są też jawne sygnały, jak nagle ma auto, nagle ją na więcej stać. Wiele wychodzi po czasie. Najciekawsze nie są to tylko te wygadane, przebojowe...nierzadko te bardziej skryte, wydawać by się mogło, ale cicha woda brzegi rwie jak mówi przysłowie.

Gość gość
większość to ukryte kùrewki z zjèbaną potem psychiką, depresją, nałogami, często samobójstwa, przedawkowanie, i to ciągłe ukryte życie, żałosne

Gość gość
Haze dziś Ja przez 10 lat studiów znałam tylko jedną. Zgłoś jedną która się PRZYZNAŁA lub wpadła na tym przypadkowo, bo kūrewstwa się nie reklamuje rodzinie i znajomym, tylko reklamuje klientom

Gość gotówka za szpare
żadna nie chce być zdemaskowana, bo obciach na całą wieś

Gość studentki szmaty
co druga minumum, a rodzinie mówią że pracują w restauracji, knajpie albo jako niańki, żałosne fałszywe suki

Gość gość
ponad 50%, i żadna się nie przyzna, ale po ubraniu i nadmiarze materialnego gòwna wiadomo która to robi, sprzedają ciało i swoją dusze za pare groszy głupie dziewczyny

Gość gość
masowo się sprzedają, wystarczy popatrzeć naokoło