Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona55555555

idealne cechy na męża

Polecane posty

Gość zagubiona55555555

hej! jak uważacie jakie cechy powinien mieć kandydat na męża? czy uważacie ze powinno się iść za głosem serca czy rozsądkiem? jeżeli chodzi o mnie to poznałam chłopaka (ja ma 21 lat on 23), on jest bardzo czuły, miły, tulasny, potrafi mnie wysłuchać (ale czy wesprzeć? z tym chyba trochę gorzej) spokojny, grzeczny, nie imprezuje, bez żadnych zobowiązań, długów, bez nałogów, wykształcony(tzn studiuje), z nawet dobra praca(już w zawodzie), nawet jest dość przystojny.. tylko jest pewne ale... nie czuje tego czegoś, nie ma tej chemii z mojej strony.. pytanie do was czy z czasem może ona przyjść? nudzę się z nim... tzn nie potrafi mnie zaskoczyć.. każde spotkanie z nim wygląda tak samo, rozmowa, tulenie, całowanie, jest strasznie niewyżyty.... (z drugiej strony to młody chłopak wiec jakoś mu się nie dziwie)... praktycznie zawsze nasze spotkania przesiadujemy w aucie, w parku, czasami u mnie.. zabrał mnie raptem dwa razy do kina.. co o tym wszystkim myślicie, może to ze mną jest coś nie tak? może ja za dużo wymagam? zawsze marzyłam o takim facecie, a kiedy już jest to coś mnie odpycha.. może to nie jest facet dla mnie? może sami jesteście/ byliście w podobnej sytuacji? jestem ciekawa waszych opinii na ten temat usmiech.gif

Gość gość
pewnie dlatego że jest niski.

Gość zagubiona55555555
nie jest

Powiem Ci, że ja idealnego kandydata znalazłam przypadkiem i niewiele brakowało, a dałby sobie spokój, bo strasznie nie chciałam się z nim spotykać. Ale prawda jest taka, że jeśli nie czujesz tej chemii, to będzie z tego taki wymęczony związek. A po co, skoro jesteś młoda i masz szansę poznać kogoś, w kim się naprawdę mocno zauroczysz. Chłopak wydaje się być w porządku, ale nie każdy fajny facet jest jednocześnie facetem, z którym chcesz czegoś więcej. W Twoim wieku słuchałabym serca, na rozsądek jeszcze przyjdzie czas.

Gość zagubiona55555555
tylko boje się że później już takiego nie spotkam i będę żałować że teraz odrzuciłam takiego faceta

Gość gość
Twoj facet to zbok i ruchacz zostaw go

Gość gość
Twoj facet to zbok i *****cz zostaw go

Gość zagubiona55555555
dlaczego tak uważasz?

Nie przesadzaj. Masz 21 lat, przed Tobą całe życie. Wiązanie się z kimś ze strachu, szczególnie w tym wieku, to przejaw skrajnej głupoty. To nie średniowiecze, że musisz zaraz wychodzić za mąż. Zrobisz jak uważasz, ale ja osobiście wolałam być sama, niż z facetem, który jest mi zasadniczo obojętny emocjonalnie.

Gość zagubiona55555555
może i masz racje Haze :) dzięki za odpowiedź i za poświecenie czasu :)

Pisze to z doświadczenia kogoś, kto jest od Ciebie prawie 10 lat starszy i był w tej samej sytuacji x lat temu. Najlepszym sprawdzianem jest wyobrażenie sobie tego faceta za 20 lat, z nadwagą, łysiną, w zapierdziałych gaciach i zapytanie samej siebie, czy będę go wtedy potrafiła znieść i nie zwariuję.

Gość gość
Brak chemi to zla wrozba ,ja jestem ze swojm facetem 23 lata I ta chemia nie raz nas laczyla po klótniach;) I jest bardzo potrzebna :) wiec zapomnij ze po czasie sie pojawi predzej zaniknie calkowicie