Gość gość Napisano Wrzesień 13, 2016 Zaczne od tego ze w lipcu zalogowałam sie na trzy kierunki : Kryminologie stosowaną, Fizyke techniczną oraz Ratownictwo medyczne. Na 1 i 3 kierunek mnie przyjeli bez problemu natomiast wyniki z fizyki sa dopiero 20 wrzesnia, dlatego tez papiery złozy łam na kryminologie. Czasem chodziły mi po głowie wątpliwosci czy dobrze robie i ze papiery złozyłam tylko dlatego ze wyniki z fizyki są we wrzesniu i chciałam miec cos pewnego. Ostatnio watpliwosci te sie nasiliły i juz sama nie wiem co mam robic :/ bardzo podoba mi sie kryminologia, od zawsze sie tym interesowałam i coraz czesciej mysle o pracy w policji tzn zaczac studia, zobaczyc co z czym sie je jesli chodzi o prace w policji i dopiero spróbowac jednak teraz znów mysle czy dam rade dostac sie do policji ? Od niedzieli chodzi mi po głowie pomysł zeby zmienic na fizyke jesli mnie przyjmą jednak boje sie bo fizyke i matematyke mialam na podstawie :/ podoba mi sie praca elektroradiologa i taką własnie specjalnosc bym wybrała ;) zawsze miałam swiadectwo z czerwonym paskiem i nie było dla mnie takiej rzeczy której nie da sie pozytywnie zaliczyc jednak obawiam sie i nie wiem co robic :/ mógłby mi ktos doradzic ? to ostatni moment :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach