Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWY MAREK

Dla czego nosicie STRINGI?

Polecane posty

Gość CIEKAWY MAREK

Wita... tak sobie siedzę i myślę dla czego kobiety noszą STRINGI... przecież ich nie widać jak wychodzicie w nich do pracy czy na uczelne... to tak ja bym mieć MALUCHA z silnikiem Mercedesa... jak to jest z tymi STRINGAMI?

Maluch z silnikiem mercedesa to byłoby rzadkie widowisko. Widzialne i słyszalne. A stringi nosi sie właśnie po to, żeby ich nie było widać pod ubraniem, bo odznaczające się majtki zawsze wyglądają kiepsko.

Gość gość
są plusy i minusy.... miedzy innymi ładnie wygladaja ale czy są wygodne...?

Gość gość
Kiepsko to wyglada dupa bez majtek. Wez jeszcze spodni nie noś, calkiem sie rozbierz bo odziez widac kretynko.

Gość gość
Stringi sa kiczowate.

Gość gość
Biustonosza tez nie nosisz, bo widac? Zakładaj odpowiednie ( niekureskie) ciuchy to gacie nie beda widoczne.

Gość Ankankaka
Ja uważam, że i stringi i bielizna erotyczna dodają kobiecości oczko.gif sama noszę bardzo często jedno i drugie oczko.gif Oprócz tego dodaje to pewności siebie, często kupuję coś w sex shopach online np. Pokój Rozkoszy i zupełnie się tego nie wstydzę, wprost przeciwnie oczko.gif

Bielizna widoczna przez ubranie to synonim złego gustu, ale i tak wiecie lepiej. Ani majtek ani stanika nie powinno być widać. Mają być, ale postronna osoba nie powinna ich widzieć. Takie jest święte prawo każdego dress codu. Ja osobiście stringów nie nosze, bo nie lubię i kojarzą mi się z remizą, co nie zmienia faktu, że większość kobiet zakłada je, żeby uniknąć nieestetycznych linii pod ołówkową spódnicą, na przykład.

Gość gość
Ale ja lubię mieć ściągane zębami najlepiej

Gość gość
Ja chodze praktycznie tylko w bokserkach bo jak zaloze slipy to mam wrazenie,ze chodze z golym tylkiem. Nie wiem jak mozecie chodzic tylko z paseczkiem w rowku.

Gość gość
A nie slyszalas o bieliźnie bezszwowej? Stringi widac w olowkowej kiecce

Gość gość
ja czasami nosze, bo ogolnodostepne bez wiekszego problemu sa tylko dwa rodzaje bielizny dla pan: albo stringi albo jakies figi, ktorych nieznosze, bo wygladaja jak majciochy. Z dwojga wybieram poprostu stringi i tylko z tego powodu. Inne takie pomiedzy stringami a figami sa najladniejsze i najlepsze ale trzeba poprostu trafic na fajne w sklepie czy gdziesusmiech.gif sa jeszcze a'la spodenki, bokserki, ale lubie je nosic po domu, pod ubranie nie akladam,bo beznadziejnie sie odznaczaja pod spodniami, lub getrami czy legginsami, ktore kobiety nosza na potege- proste?

Gość gość
Faceci tylko w bokserskach dobrze wygladaja, wtedy nie widac tego glupiego wora miedzy nogami ( slipy eksponuja wór co oblesnie wyglada) Kobieta do olowkowej nie powinna wogole gaci ubierać. I wtedy idealnie wyglada.

Gość gość
Mnie stringi w ogóle nie kręcą i dla mnie kobieta wygląda w nich bardziej zabawnie niż podniecającą, a lubią nosić, bo lubią ja je coś w dupę uwiera :P

Gość gość
18:13 nosisz legginsy bez dłuższej bluzki? To szczyt tandety i ty sie znasz na modzie ? Znam tylko jedna osobe ktora idealnie wyglada w legginsach ale nosi je tylko po domu i z dluzsza koszulka.

Gość gość
gość dziś Mnie stringi w ogóle nie kręcą i dla mnie kobieta wygląda w nich bardziej zabawnie niż podniecającą, a lubią nosić, bo lubią ja je coś w d**ę uwiera Racja :)

Gość gość
sa tylko dwa rodzaje bielizny dla pan x Chyba tylko na wsi :)

Gość gość
Leginsy są dobre dla blachar spod remizy, nie ma nic bardziej aseksualnego jak kobieta w leginsach, to jak facet w dresiku i te dwa typy osób najlepiej do siebie pasują.

Gość gość
Prawda. Dres i legginsy idealnie pasuja do siebie ;)

Gość gość
Tylko stringi!!! Teraz takie upały i miałabym w bokserkach chodzić??? Jakieś boksy tylko zimą na narty albo kulig na co dzień tylko stringi bo ladnie pupa wygląda,niektóre p***y zakładają jakieś majciochy i wtedy odbija się na d***e takie dupne serducho OBLEŚNE

Gość gość
Szczerze nie mam innych majtek poza stringami . Tylko takie toleruję i się tak do nich przyzwyczaiłam , że nawet nie wiem czy mam na sobie czy nie. Bo często wychodzę też bez.