Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym biegać, ale się wstydzę

Polecane posty

Gość gość

Nie tego, jak wyglądam albo braku dobrej formy, bo to normalne, że na początku jest ciężko. Mieszkam w niedużej miejscowości za miastem, nie będę jeździć do miasta żeby pobiegać. Już raz biegałam, ale taka dzieciarnia miała ubaw i mnie to speszyło. Teraz się wstydzę, nie potrafię się przełamać.. Da się jakoś zastąpić bieganie, by nikt się nie wyśmiewał? Może i powinnam mieć opinię innych głęboko gdzieś, ale nie potrafię :/ Zależy mi na tylko -5 kilogramach do świąt i ujędrnieniu ciała po dużej utracie kilogramów

Gość gość
Kochana a czego tu się wstydzić ja biegam codziennie po pracy od 16 do 16 30 i waże 60 kg schudnąć nie potrzebuję tylko kondycje chce mieć lepszą jak biegasz to innych miej głęboko w dupie uwierz mi to działa odizoluj się od świata i biegaj

Gość gość
Ja też mieszkam w małej miejscowości Gdy szłam biegać pierwszy raz czułam się jak debel Bo miałam wrażenie za każdy sie gali ale tak nie jest Wrzuciłam na mp3 mocną muzykę rockową, rap szybkie lub mocne zadziorne nuty I poszłam biegać, skupilam się na muzycę która dawała mi kopa Poznałam całą część miasteczka której nie znałam, wszyscy ludzie życzliwi...Z innych miejsc zaczęli się ze mną witać,dzieci do mnie przybiegaly sie poscigac...spotkalam stara milosc ,było super Schudłam 10 kilo i sie wyrzezbilam Biegalam10 lat,teraz już nie mam siły na to,wiec chodzę na dlugie spacery wzamian,ale ludzie ktorych poznalam wciąż sie zemna przyjaźnią :)

Gość gość
ale czy to a ze miesnie rosna od biegania chcialabym zrzucic kilka kilogramow ale nie chce zeby łydki mi sie rozbudowały

Gość gość
Mi sie łydki rozbudowały ale to naprawde ładnie wygląda łydki rozbudują się przy regularnym bieganiu

Gość gość
Tak naprawde to biegam nago po lesie i płoszę cietrzewie :classic_cool:🖐️