Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiak1908

Okropny kierowca

Polecane posty

Gość Kasiak1908

Jestem zbulwersowana zachowaniem kierowcy w zkm Gdynia, pan identyfikuje się numerem 2501. Kulturalnie weszłam do trolejbusa słuchając muzyki, jadłam loda w kubeczku,zostało mi możliwe dwie łyżeczki. Po chwili zauważyłam że wszyscy się nq mnie patrzą,ściągnąłam słuchawki z uszu a ten nadenty bufon zaczął się na mnie wydzierac, że do autobusu nie wchodzimy z lodami. odpowiedziałam że zjadłam i kubeczek schowalam do siatki,on na to że mam wstać i wywalić kubeczek do śmietnika. Nie wiem o co chodziło temu człowiekowi, gdyby nie to że niektórzy ludzie się pewnie spieszyli do domu po skończonej pracy to pewnie uderzyła bym w debatę z tym okropnym kierowca. Od zawsze twierdziłam, że kierowcy w Gdyni są przemiła,jednakże dziś zmieniłam o nich zdanie. Co kogo to obchodzi kubeczek po lodach, może kolekcjonuje kubeczki. Szkoda gadać.

Gość gość
A to że jak gwałtownie zahamuje i wypierdzielisz ten swój kubeczek z dwiema łyżeczkami na jakąś awanturniczą dzidę to on będzie miał nieprzyjemności za to że pozwolił żebyś mu żarła w pojeździe. Pisze jak byk że z żarciem i na wrotkach nie wolno? Czy może była byś zadowolona gdyby podczas jazdy koło ciebie stała lala na rolkach i wpierdzielała ociekającego sosem kebaba?