Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Młody Piękny w Dobrostanie

Mój problem

Polecane posty

Gość Młody Piękny w Dobrostanie

Mam wspaniałą rodzinę, przyjaciółki i przyjaciół. Wiem że mnie kochają. W życiu super mi się układa, Bogowie i Boginie mi pomagają (Wyznaje wiarę w wielu Bogów i Bogiń - coś jak w mitologii greckiej) Pieniądze, zdrowie, szczęśliwe życie, pomoc opiekę mam zawsze. Życie bajkowe i szczęśliwe ktoś by powiedział, to co chce to mam, przecież Boginie spełniają moje życzenia … , jest dobrze, nawet bardzo dobrze….. Ale czy do końca ? … Chciałem zostać muzykiem hiphopowym, i tu pojawił się problem, duży problem. Nie udało się. „Pan w tej muzyce nic nie osiągnie” powiedział ham. No dobrze, spoko, rozumiem a w takim razie jaki styl muzyczny byłby dla mnie odpowiedni, bo przecież ani punkrock, ani hiphop, ani rap, a ja chce śpiewać modną muzykę dla wszystkich, dla wszystkich za darmo, bo pieniędzy to ja mam dużo. Ja chce śpiewać i być na listach przebojów, proste. Głos przecież mam Piękny („Dobrostan, Piękno i Zdrowie” każdy mi to mówi), to do hiphopu im nie podpasowałem. To jaki styl będzie dla mnie dobry ? Pytam grzecznie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować