Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po raz pierwszy od lat. wiidziałem tak mocno rozebraną w sklepie i to na 100% KU

Polecane posty

Gość gość

Miała na sobie lekko różową sukienkę. na cieniutkich ramiączkach która pokazywała aż uwaga 70% cycków! (Co prawda bardzo małych ale było bardzo mocno widać kształty pomiedzy balonikami. do tego ja sie popatrzyło z tyłu to było wyciecie pleców i wyglądało jakby stanika nie było, ale sutki nie przeswitywaly takze prawdopodobnie jakies wkladki byly. I tak sie ubiera studentka KUL??? Jestem pewien bo widziałem ją kiedys na tej uczelni, była z chłopakiem 2m w okularach który miał fryza tak ulizanego jak c***a. Pewnie jakby przyszła sama to nigdy by się tak nie ubrała. Wyglądała jak ta znana Godek tylko miała o wiele bardziej szpicasty nos. Kombinowałem jak zrobić żeby się skulila, ale się tak pilnowała żeby się nie skulić.

Gość gość
ta Godek jest w ch// brzydka. a co to znaczy skulic sie? majtki chciales jej podejrzec?

Gość tumiwisizm
w Warszawie coraz więcej kobiet śmiga bez wiaderek pod sukienkami, bluzkami to już norma jest i NIKOGO to nie dziwi !