Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziwa

Co robić gdy facet nie chce się kochać

Polecane posty

Gość Ziwa

Mój facet ciągle szuka wymówki od zbliżeń, nawet raz w tygodniu to dużo, wciąż muszę naciskać na niego czuję się z tym źle. Jesteśmy ze sobą 2 lata on nie przejawia żadnej inicjatywy w tym kierunku. Jak rozwiązać ten problem, nie pomaga nawet rozmowa

Gość gość_nw
oddaj się mnie ....

Gość Ziwa
Ja mam 36 lat i nie potrafię zrozumieć jego zachowania. Przecież seks też jest ważny w związku, kocham go ale ile mam jeszcze czekać na jego reakcję

Gość gość_nw
nie mozna czekac, ja bym nie wytrzymał na Twoim miejscu - ale zazdroszcze mu kobiety z temperamentem

Gość gość_nw
a Twoj facet jest twoim męzem i ojcem dzieci czy to tylko facet ?

Gość gość_nw
bo jesli to tylko facet to uciekaj od niego, bo bedziesz nieszczęśliwa

Gość gość_nw
zimny i martwy, ja nie przeszedł bym obok mojej kobiety zeby chociaz nie poklepac ją po pupie, moze sms-ow sprobuj, moze sie nakręci jakoś

Gość Magda366
Uciekaj od niego zanim pojawia sie dzieci.Bedziesz sie tylko mentalnie meczyla i nigdy nie bedziesz z takim szczesliwa.Lub znajdz kochanka.

Pewnie zmądrzał. Nie chciał dopuścić do tego żeby sytuacja wymknęła mu się spod kontroli. Najpierw taka żona jak ty, pragnie seksu, a potem już seksu analnego. Chce żeby on klęknął za nią ustawioną w pozycji na pieska. Dobrze ją sobie obejrzał z bliska, poślinił palec i przejechał między pośladkami znacząc mokry ślad. Potem splunął pozostawiając między nimi stróżkę śliny, roztarł ją kutasem i powoli wszedł. To są zboczenia, chciał tego uniknąć. Należy mu się szacunek.

Gość Ziwa
Nie mamy dzieci razem, ja mam 2 z poprzedniego związku a on jest po dwóch związkach i ma twoje . Z tego co wiem to zanim się poznaliśmy to latał z kwiatka na kwiatek. A teraz nic go nie rusza

Gość Ziwa
Smsami już próbowałam i nic. A może mu nie odpowiadam jako kobieta. Wciąż tylko słyszę znowu a może raz w tygodniu to dużo dla niego, nie pomyślał że trafi mu się taka co by chciała częściej niż 1 na tydzień. Pytam go czy może jest coś nie tak to zmienimy, ale on twierdzi że nie ja tu jestem winna

Gość gość
Znajdź sobie innego. Skąd jesteś?

Gość Ziwa
Jak mam znaleźć innego kiedy wolę stały związek, nie chcę tak latać raz ten raz tamten. Z Poznania.

Gość gość
Ja w Warszawy, możemy się bzyknąć a potem zobaczymy co dalej 😴 Ale na ślub bym nie liczył, przynajmniej nie w tym roku 😴

Gość Ziwa
Ja ślubezpiec narazie mogę tylko pomarzyć. Raczej wolę coś stałego

Gość gość
Dobra :-) Możesz na razie być moją dziewczyną 😴 Już Cię nawet lubię troszeczkę :-)

Gość gość
Co robić gdy facet nie chce się kochać x Jak to co trzeba go rozpalić, i sprawic aby chciał :)

Gość gość
Dopiero doczytałem, że masz faceta :-( To będę Twoim kochankiem ;-) Niech stracę 😴

Gość gość
A dodam, że mnie łatwo rozpalić 😴 Zobaczę kawałek cyca lub nawet nie i jestem gotowy :classic_cool:

Gość gość
... i jestem raczej długodystansowcem ;-)

Gość gość
... i jeszcze jedna bardzo ważna sprawa 😴 Seks minimum trzy razy dziennie, reszta do dogadania 😴

Gość gość
A. Fajnie Cię widzieć w dobrym humorze. ;-)

Gość gość
oh jak tu fajnie :D

Gość gośćciekawski
Że też ja zawsze trafiam na takie kobiety, ktore trzeba namawiac na sex! A tu kolejna pani, ktora żali się na sojego faceta. Gdzie wy jestescie gorące kobiety. Normalnie pozazdroscic fatetowi kobiety z temperamentem. Do autorki: myslę, że Wasz związek nie rokuje nadziei, jesli ze soba nie rozmawiacie o wszystkich problemach. A brak sexu to tez poważny problem. pozdrawiam

Gość Ziwa
No właśnie rozmawiamy, on tylko mówi że to nie moja wina. Najlepiej to chyba by było jak bym się sama obsłużyć a on w tym czasie nie robił by nic, tak to jest dobrym facetem tylko ten seks a raczej jego brak

Gość gośćciekawski
Nie jestem ekspertem, ale moze powinniscie przejsc sie razem do seksuologa... Ja bym tak zrobił. Co masz do stracenia?