Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GGGB

Ale tu nudy i jakieś pustki...:P

Polecane posty

Gość gość
pokaz cycki bedzie ciekawie:-P

gość dziś dlaczego sadzisz ze mam złamane serce.:P;) to raczej ja komuś złamałam, na co sobie nie zasłużył.:o

Gość gość
GGGB ile mam na ciebie czekać żebyś była znów wolna?

Gość gość
GGGB dziś bo jakaś smutna jesteś zawsze będę na ciebie czekał! Alino

gość dziś jakoś ostatnio nie robię sobie takich fotek.:P;)

Gość gość
myślę że byłabyś przy mnie szczęśliwa nigdy bym cie nie skrzywdził :)

gość dziś wręcz przeciwnie-ostatnio dużo sie śmieje i czuje sie zadowolona z życia, wiec marny z ciebie "psycholog".:D;)

Gość gość
robiłbym ci śniadanie do łóżka, nosiłbym cię na rękach, romantyczne kolacje we dwoje, spacery, pikniki itp.

Gość gość
GGGB dziś pokazałabyś ten piękny uśmiech :) zapisałbym sobie na tapetę telefonu i kompuera

Gość gość
GGGB dziś dobrze nie będę już pisał w twoim temacie ale pamiętaj zauroczyłem się w tobie i myślę jak będziemy razem szczęśliwi.

Gość gość
taktyka hejtera:Dnajpierw cie gnebi,potem udaje,ze uwielbia.Mam nadzieje ze wiecej tu fotek nie wstawisz i bedziesz trzymac dystans;)pozdr

Gość gość
nie udało sie tej mapki zamiescic wejdź tu ps nie ja tak nazwałem Dobra Praga, Sydney Polak, Nic. Nowa mapa Warszawy, która stała się hitem na Facebooku Zad***e – Bemowo To właśnie na Bemowie znajduje się lotnisko, na którym odbył się koncert Michaela Jacksona (dziś na Bemowie jest amfiteatr jego imienia), Madonny oraz wielu innych światowych gwiazd. Mieszkańcy Bemowa marzą o metrze, które ma dotrzeć na "zad***e" już w 2020 roku. W ostatnich miesiącach o Bemowie głośno jest za sprawą kontrowersyjnego burmistrza Krzysztofa Zygrzaka, który wojuje z prezydent W... zamiesciłem fragmenty tej strony

Gość gość
gość dziś ja nigdy nie gnebiłem tylko pisałem zawsze miłe teksty do GGGB. Mało tego broniłem ją w niektórych tematach bo zbyt obraźliwe były dla niej i nie mogłem pojąć jak można być tak bezduszny dla kobiety?

Gość gość
jasne:Dcharakterystycznie wpisujesz w nawias date i osobe,ktorej odp.smie twierdzic,ze to ty jestes tym hejterem,byc moze na potrzeby kafe panie kotarba:D🖐️

gość dziś wiem kojarzę cie-zawsze pisałeś mi różne wyznania.;) gość dziś od dawna mam dystans.;)

Gość gość
misio w akcji:D

gość dziś nie nie wydaje mi sie i to nie jest charakterystyczne-ja tez często kopiuje nick, date, godz jeśli odpowiadam.;) -a Kotarby jak na razie nie ma i dziwnym trafem niby "gości" hejtujących mnie tez nie ma.;)

Gość gość
mam szacunek do kobiet i tym bardziej do GGGB bo się wydaje, że to fajna dziewczyna, urocza, sympatyczna z dystansem do siebie.

Gość gość
przez tych idiotów hejtujących tak rzadko GGGB się pojawia na forum :(

Gość gość
haha zbyt naiwni jestescie,ale spoko.Zaden normaly gosc nie bedzie adorowac kogos ze zdjecia:Djedynie jakis niedorobiony praviczek,co sie zachwyca plakatem zespolu i fotkami z neta:Dtyle w tym temaciku🖐️

Gość gość
buhahaha wydaje sie mila:Da po czym poznajesz?po klawiaturze?Dobra ide bo szkoda czytac te bzdury:D

gość dziś gdzie?:D:P akurat misio mnie lubił i kiedyś przestrzegał przed jakimś zboczeńcem :D-twierdził że dobrze mi życzy.;) gość dziś to jest chyba wiadome.;) a gość który mnie "adoruje" nawet nie widział mojej twarzy, nie słyszał głosu czy nie pisał ze mną prywatnie-zostawię to bez komentarza.:D

Gość gość
Inwestor L&M DEVELOPMENT S.C. Leszek Pabiniak, Marek Kulon 46-100 Namysłów, ul. Krzywa 7 Tel. 600 023 842, 602 749 093 Adres e-mail: biuro@osiedlemaja.pl Adres e-mail: biuro@osiedle7.com.pl Miejsce inwestycji ul. 1 Maja 46-100 Namysłów Copyright © 2014. Projekt i wykonanie 3DVISION

Gość gość
GGGB dziś poznałem po stylu pisma i czuje że musisz być wartościową i porządną kobietą :)

Gość gość
misio pisal,ze cie lubi:Dspoko,tez cie lubie:Duwierz:D🖐️co za durne baby tu siedza:D