Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy doradźcie!!

Polecane posty

Gość gość

Moja córka w listopadzie kończy dwa lata i powiem szczerze że jestem wykończona psychicznie. Cały dzień jest jeden wielki ryk!!! Wogole mnie nie słucha rzuca się na podloge i wali głową z byle powodu... nie wiem jak mam nad nią zapanować... czasem gdy patrze jak inne dzieci w jej wieku ładnie się bawią na placu zabaw to aż chce mi się płakać z zazdrości :-( :'(

Gość gość
Miałaś jakieś nerwy w ciazy? Albo ktoś Ci tej ciazy zazdroscil? ??

Gość gość
Nie wiem czy ktoś mi zazdroscil a nerwy miałam ale nie jakieś duże. ..

Gość gość
Mój syn był identyczny nieusuchany, wiecznie się złoscił kosztowało nas to dużo nerwów, pierwszą poprawę można było zauważyć w wieku ok 4 lat a wiekszą już zauważalną w 7 roku życia. W szkole średniej uczył się b.dobrze był laureatem olimpiad przedmiotowych skończył renomowaną uczelnie w Warszawie. Gdybym miała dać ci radę to konsekwencja i anielska cierpliwość czym więcej wykażesz ją teraz tym szybciej córeczka wyrosnie z ataków złosci.

Gość gość
Boże 4 lata? Ja już teraz nie mam siły. .. czasem rano nie mogę się podniesc z łóżka z tej bezsilności bo wiem ze kolejny dzień będzie to samo :'(

Gość gość
w takich momentach cieszę się, że nie posiadam dzieci

Gość gość
Ja nie potrafię się wogole z tego dziecka cieszyć. .. czasem wydaje mi się ze to moja wina i nie wiem co mogę jeszcze zrobić żeby była inna :'(

Gość gość
Miałam dokładnie tak samo radość dopiero przyszła w szkole jak syn otrzymywał swietne wyniki w nauce. Jeżeli będziesz konsekwentna a jej histeria nie będzie robiła na was żadnego wrażenia to córeczka b.powoli zmieni swoje zachowanie.

Gość gość
Staram się nie zwracać uwagi ale to nie pomaga... nie reagowałam na jej ataki histerii ale lepiej nie jest

Gość gość
Psycholog, psycholog i jeszcze raz psycholog. Walenie głową nie jest normalne!

Gość gość
Pamiętaj to jest twoje dziecko i od was rodziców zależy jej przyszłość wiedz że doskonale ciebie rozumiem mnie też wiele razy brakwało cierpliwości i nieraz miałam chwile zwątpienia.

Gość gość
Tak wiem tylko ile można znieść???