Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia nastolatka

Mam 15 lat i...

Polecane posty

Gość głupia nastolatka

się zakochałam. No cholera, amory nie miały kiedy mnie dopaść tylko teraz. Jestem w 3 klasie gimnazjum i powinnam myśleć o swej przyszłości, a nie się zakochiwać, na miłość jeszcze jestem za młoda i przecież na nią też czas przyjdzie, najważniejsza teraz jest nauka, ale kurczę, cały czas o nim myślę, ale nie powinnam tego robić, gdyż będę automatycznie miała gorsze oceny i już z automatu do liceum się nie dostanę, a tak bardzo mi na tym zależy. Co mam robić, pomóżcie

Gość gość
odkochać się... zajmij się ksiazkami...

Gość głupia nastolatka
Zajmuję się książkami, staram się o świadectwo z czerwonym paskiem, aby dostać się do najlepszego liceum, tylko doradź mi jak się mam odkochać w nim.

Gość gość
Może to znak, że zadużo zajmujesz się książkami. Teraz pracy nie ma ani po liceum, ani po studiach... Idź za głosem swojej duszy.

Gość gość
miłość jest ważna w życiu, ale teraz jest na to trochę za wcześnie, zresztą sama to zauważyłaś, myśl o nauce, a o nim postaraj się zapomnieć

Gość gość
Owszem dużo się zajmuję książkami, ale tylko po to, aby mieć lepszą przyszłość, na której bardzo mi zależy, a praca na pewno jakaś się znajdzie dla mnie.

Gość gość
Po co się tak uczysz, a na jaki kierunek na liceum chcesz iść?

Gość gość
Chcę iść do klasy prawno-administracyjnej do liceum.

Gość gość
Ja mam 29 lat. Zrobiłem liceum humanistyczne, staż w administracji szpitala, staż w Kancelarii Starosty, uprawnienia na wózek widłowy, odbyłem zasadniczą służbę wojskową, zrobiłem studia licencjackie z politologii (specjalność: samorząd i polityka lokalna) i nie ma dla mnie pracy :) Przepracowałem jedynie trzy tygodnie w hurtowni jako magazynier (stwierdziłem że to za ciążka robota dla mnie) i 7 miesięcy jako ochroniarz (zwolnili mnie z powodu redukcji etatów) :)

Gość asiutka   1999
To ucz się więcej, skoro Ci to wychodzi i masz tak dobre oceny

Gość Kitten_Kitten
Im wiecej bedziesz miala zajec tym lepiej sie zorganizujesz wiec znajdziesz czas na nauke jak i na chlopaka. Zycie to nie tylko szkola i praca, to inne momenty ubarwiaja zycie, nie bierz zycia za powaznie, zbieraj doswiadczenia.

Gość gość
Nie chcę nikogo martwić, ale większość współczesnych 15-latek, za 3-4 lata czeka wyjazd do pracy w niemieckich burdelach. Bo w Polsce to jest praca tylko dla działaczy PiS-u i ich rodzin.

Gość gość
gość dziś Nie chcę nikogo martwić, ale większość współczesnych 15-latek, za 3-4 lata czeka wyjazd do pracy w niemieckich burdelach. Bo w Polsce to jest praca tylko dla działaczy PiS-u i ich rodzin. XXXXXX No, są one dostępne pod nazwą OPIEKA DLA STARCÓW W NIEMCZECH a tak w rzeczywistości to burdele

Gość gość
nauka najważniejsza miłość poczeka

Gość głupia nastolatka
Mam nadzieję, że jak będę go ignorowała oraz dużo się uczyła to zakochanie prędko minie. Spróbuję tak zrobić, może rzeczywiście to zadziała. Miłość przecież nie da mi mieszkania, pracy, chleba, a dobre oceny mi te potrzeby zapewnią. Może to zakochanie będzie na zasadzie łatwo przyszło, łatwo poszło.

Gość gość
Oj tam i tak pracy nie ma weź się lepiej za chłopa bo ci inna go zabierze Wiem z doświadczenia teraz sobie w brode pluje ze nie zrobilam pierwszego kroku

Gość gość
Weź dziecko lepiej pokemony zbieraj a nie milosc boze

Gość gość
Uważaj lepiej w miłość nie wchódź, bo to może mieć opłakane konsekwencje, lepiej dużo się ucz, nie rozmyślaj o nim, a na pewno się odkochasz. Powodzenia :*

Gość gość
Wez sie za nauke dobrze ci radze

Gość gość
Jak bylam w twoim wieku to tez myslalam ze jakas tam praca sie zawsze znajdzie jednak zycie to zweryfikowalo osobiscie ci wspolczuje ze bedziesz musiala sie uzerac ze znalezieniem pracy w tym kraju, tysiace chetnych a praca za marne grosze co nawet od 1 do 1 nie wystarczy, mam prace w urzedzie ale czesciowo po znajomosci tak to bym dokladala towar w tesco

Gość gość
myśł o nauce

Gość gość
oj tam wy tylko staruchy o nauce i o nauce wez sie dziewczyno za niego

Gość gość
Szczrze mówiąc tajemniczy jest ten tytuł. Wchodząc na niego spodziewałam się raczej: Mam 15 i... jestem w ciąży lub mam chłopaka o parenaście lat starszego, ale jak już zobaczyłam to ,,się zakochałam" to powiem szczerze ze niesamowicie mnie zaskoczyłaś. Ale wracając do sedna, kieruj się tym co ci dusza podpowiada, pracy nie ma nawet za granicą.Owszem, że dzięki nauce będziesz miała wykształcenie, ale nie będziesz mieć pracy, a jak się zdecydujesz na miłość, to jak przetrwa ona aż do dorosłości, to będziesz miała gdzie mieszkać i będziesz szczęśliwa.

Gość gość
oj tam do innej szkoły sie przepisz

Gość gość
miłość, miłość i jeszcze raz miłość