Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia nastolatka

Mam 15 lat i...

Polecane posty

Gość gość
Dwie cechy ktore sa wazne u facetow, czy ma kase i czy dobrze ***** Reszta jest bez znaczenia Cecha glowna to kasa

Gość gość
Nie jedna dziewczyna w gimnazjum czy w liceum się zakochała potem była ciąża. Szkołę musiała przerwać później z dzieckiem ciężko się dalej uczyć i sobie dziewczyny życie marnują. A często jest tak że ojciec dziecka czyli taki gówniarz zostawia taką dziewczynę on dalej sobie żyje jak król bawi się a ta siedzi w pieluchach i z książkami na głowie.Facetów na pęczki zawsze się jakiś znajdzie a na szkołę masz teraz czas i to teraz jest ten czas żeby się wykształcić.

Gość głupia nastolatka
Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale musiałam się uczyć do kartkówki z wosu i matematyki. Wracając do tematu to widzę, że zdania są podzielone. Dzisiaj na szczęście nie było go w szkole, więc tak o nim nie myślałam, jak zwykle. Może nauką i książkami przygaszę to zakochanie, mam taką nadzieję. Ech... te problemy dzisiejszej młodzieży... Dobrze, kończę na dzisiaj. Dobranoc

Gość gość
odkochaj się

Gość gość
Lepiej sie odkochaj, n obo neszcze tak sie zakochasz a on to wykorzysta i bdzie namawial ciebie do seksu, no a przez to mozesz jeszcze miec niechciana ciaze.

Gość gość
Ej no, dajcie spokój. Nikt z was nie miał 15 lat? Dziewczyno, ty się jeszcze 100 razy "zakochasz" zanim liceum skończysz, tak to już jest w tym wieku. Co robić? To co każdy zakochany, jak coś może z tego wyjść, to spróbować (przecież nie uczysz się każdą chwilę), jak wiesz, że on jest niewart, to starać się o nim nie myśleć, a czasem jak już nie możesz wytrzymać, to myśleć:) Wiele nastolatków ma drugą połówkę i w gimnazjum i liceum, i jak mają poukładane w głowie, to po prostu stawiają naukę na pierwszym miejscu oraz nie robią głupot, które kończą się niechcianą ciążą. Staraj się, żeby nauka na tym nie ucierpiała, jak się uczysz, to się staraj skupić i tyle możesz zrobić.

Gość gość
Przypadkowo znalazłam ten topik. Dziewczyno daj sobie z nim spokój, nauka jest ważniejsza.

Gość gość
Odkochaj sie, nie wiesz co robic