Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zostawia się człowieka, którego kocha się.

Polecane posty

Gość gość
Do (21.02)), a ja znosiłem kłamstwa, tylko nie kłamałem, iż dałem się oszukać. Miłość potrafi wiele. Idę spać. Dobranoc.

Gość gość
W sprawach uczuć ile jest charakterów, osobowości tyle rozwiązań Nie ma złotych rad.

Gość gość
gość dziś (20.51) Nie ma co pienić się. Zostawia się osoby, które nie kocha się. Gdybym miał partnerkę alkoholiczkę, byłbym z nią do czasu gdybym ja kochał i zrobiłbym wszystko co potrafię, by ją wyciągnąć z nałogu. Widać mylisz odczucia z uczuciami, ale to Twój problem. xxx Tak, i byłbyś z nią, gdyby cię prała po mordzie, wyklinała, okłamywała i miała gdzieś twoją troskę i dobre chęci. Sam chyba mylisz uczucia z odczuciami. Każda kochająca osoba się stara tak długo, jak długo widzi tego sens, a bycie przez kogokolwiek poniżanym i nieszanowanym jest nie do zaakceptowania.

Gość gość
(21:21) tak to jest prawda. Bardzo kochałam ale odeszłam po kilku latach. Okłamał raz drugi trzeci - dałam szanse. Za 4 razem odeszłam bez słowa.

Gość gość
dziś -"a ja znosiłem kłamstwa, tylko nie kłamałem, iż dałem się oszukać. Miłość potrafi wiele. Idę spać. Dobranoc. " XXX No i z Pana Autora "chłopczyk" wyszedł po prostu! O 19.43 założył temat, szybko sie znudzil i "poszedł spać". Zwyczajny "szczyl" jak dla mnie i może ta jego była laska to wyczuła zostawiła "chłoptasia". My kobiety lubimy, jak meżczyzna jest mężczyzną a nie niedojrzałym "chłopczykiem".

Gość gość
Autor naoglądał się seriali. Zostawia się i to wcale nierzadko.

Gość gość
Wbijcie sobie to w końcu do tych tępych łbów, że zostawia się ludzi, którzy nas nie kochają i nie szanują, nawet jeżeli my ich kochamy.

Gość gość
21:49 - całkowicie się zgadzam z tym poglądem

Gość gość
Szacunek wymaga traktowania pewnych spraw odpowiedzialnie, jasno, przejrzyście, uczciwie, konkretnie, wprost. Jeśli sami to zapewniamy, a nie otrzymujemy tego w zamian, to do widzenia.