Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle rozdraznienie, i zmeczenie

Polecane posty

Gość gość

Hej kobitki, czy moglybyscie cos poradzić. Otoz ostatnio dokucza mi ciagle rozdrażnienie i ciagle zmeczenie wręcz wyczerpania. Ostatnio te objawy się nasilily. Dwa miesiące temu zredukowalam troche liczbe godzin bo mam wyczerpujaca prace fizyczna, ale teraz nawet pracując mniejsza liczbe godzin również jestem caly czas zmeczona i rozdrazniona. Czy jest to brak jakiś witamin w organizmie? Na przykład miałam teraz dwa dni wolnego dziś poszlam do pracy na piec godzin, a przyszłam tak zmeczona ze spalam trzy godziny. Nie mam ochoty nigdzie wychodzić, kolezanka poradzila mi silownie, jakiś fitness, ale ciężko mi wyjść z domu, bola mnie wszystkie miesnie i po prostu nie mam sily wyjść. Do tego to rozdrażnienie, wszystko i wszyscy mnie denerwują. Czy ktoś poradzi jak sobie pomoc?

Gość gość
tarczyce sprawdz w pierwszej kolenosci: TSH, ft3, ft4, antyTG i antyTPO

Gość gość
Mialam badana jakiś czas temu wszystko wyszlo w normie.

Gość gość
jaki czas temu? miesiac temu moglo byc ok a dzisiaj juz moze byc zle i jakie mialas te wyniki?

Gość aziraa
może to nie jest rozwiązanie długoterminowe ale mi na stres w pracy bardzo pomogły masaże relaksacyjne w spa soleil, polecam spróbować

Gość gość
Z każdej strony oddziałowuje na nas promieniowanie, więc nic dziwnego, ze tak się czujemy... Komputery, telefony, wifi - wszystko na raz. Dobrze mieć przy sobie zawsze odpromiennik bio info od creatos, będziecie czuć się lepiej.

Gość gość
Może po prostu zatkał ci się komin i dymi ci się z uszu. Jedyne co można zrobić to go przepchać.

Gość gość
Teraz już coraz więcej ludzi szuka pomocy w medycynie naturalnej. Ja na przykład ze swoją przypadłością poszłam do Vitanea na Podłęskiej – www.vitanea.eu Polegają na metodzie Volla jeśli chodzi o diagnostykę. Okazało się, że mam od dawna bardzo obciążony organizm przez patogeny co na zwykłych badaniach – krwi czy moczu w ogóle nie wychodziło. Dopiero na ich aparacie EAV wszystko wyszło. Warto w ogóle w ich urządzenia do home therapy zainwestować, bo można mieć profesjonalne leczenie na co dzień, co mocno przyśpiesza efekty.