Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia15001900

Czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość Basia15001900

Witam, jestem w związku ze swoim mężem 13 lat, od prawie 10 w małżeństwie. 4 miesiące temu wprowadziliśmy się do wymarzonego mieszkania ( piękna kamienica) zaprzyjazniliśmy się z sąsiadami, od tego czasu mój mąż codziennie wychodzi wieczorem na piwo z sąsiadami i sąsiadkami, bez przesady od 4 miesięcy spędziliśmy wspólnie może 4 wieczory, ja wychodzę do nich też, ale raz w tygodniu max... Mamy małe dzieci... Przez pierwsze 2 miesiące nic nie mówiłam, myślałam że to minie że on nasyci się tym nowym towarzystwem ale jest coraz gorzej. Mieszkamy na parterze od podwórka ( kamienica) mąż wraca z pracy, wita się z dziećmi ( 5 i 2 lata) zje obiad, pogra na telefonie i hulaj dusza... Już go nie ma... Każda próba rozmowy z nim kończy się tekstem " Ty zawsze przesadzasz" Dobrze wyglądam, dbam o siebie, dziś się wystroiłam na bóstwo, jak wrócił z pracy powiedziałam mu że umówiłem się z kolegą... Był trochę zły ale jak się zorientował że sciemniam to i tak poszedł sobie.... Czuje się zaniedbywana jest mi bardzo przykro... Czy uważacie że przesadzam??????????

powiedziałam mu że umówiłem się z kolegą x Basia czy Baś?

Gość gość
Nie przesadzasz!!!!! Walnij go w pysk! PS. Masz źle ustawioną klawiaturę telefonu:-)

Gość gość
Co za k***s!!!!!!!!!!