Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem doopas. Wszyscy już mnie znacie i moją zgniłą rzyć

Polecane posty

Gość gość

Moja choroba psychiczna sięga lat 90 ubiegłego wieku. Wtedy to pojąłem, że dópa ważniejsza jest niż głowa. Od roku 2006 codziennie, bez wyjątku jestem na kafeterii, nawet jak jestem w pracy to w przerwie na fajkę idę do kibelka trzasnąć fotkę dópy, nierzadko oglądaliście moją dópę prosto po klocu kochani. Najczęściej jednak towarzyszę wam od 17 do około 23 i wtedy podziwiacie moją zmęczoną życiem dópę. Dzisiaj było tylko jedno zdjęcie, ale jak mnie grzecznie poprosicie, to zrobię drugie i wam pokażę. Chcecie?

Gość gość
bo jestem geniuszem, ludzie często mylą geniusz z obłędem. Moja dópa jest więcej warta niż wszystkie mózgi piszące na tym forum, czy to jest dla ciebie jasne?

ale że co że myślisz że innych podnieca twoja dupa? dupa to dupa co najwyżej małe dzieci może straszyć ale dla dorosłego normalnego człowieka to po prostu jest zwykła część ciała. ps twoja dupa jest wyjątkowo brzydka wygląda jakby była osrana jak człowiek patrzy na to zdjęcie to aż wali gównem z monitora lubisz śmierdzieć? czemu kolegom z pracy nie pokażesz swojej d**y tylko nam?

Gość gość
cytat: "ale że co że myślisz że innych podnieca twoja d**a? d**a to d**a co najwyżej małe dzieci może straszyć ale dla dorosłego normalnego człowieka to po prostu jest zwykła część ciała. ps twoja d**a jest wyjątkowo brzydka wygląda jakby była osrana jak człowiek patrzy na to zdjęcie to aż wali gównem z monitora lubisz śmierdzieć? czemu kolegom z pracy nie pokażesz swojej d**y tylko nam? " Właśnie dla możliwości przeczytania takich komentarzy wstawiam te zdjęcia. Uwielbiam jak uda mi się kogoś obrzydzić, uwielbiam czytać te oburzone komentarze... jest to dla mnie niewypowiedzianie przyjemne:)

Gość gość
o motywacji powiem kiedy indziej. Mam też na dysku prawie 1 terabajt filmików o tematyce scat - panie srają panom do ust. To jest to co tygryski lubią najbardziej mrrr Scat jest jednakże tylko przystankiem, a następnym krokiem będzie podrzynanie gardeł i masturbacja we krwi:)

Gość gość
Doopas to gość od stolca