Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

To wielkie poniżenie dla meżczyzny związać się z samotna matką imo

Polecane posty

Gość 43 cm w bicepsie

A moze nawet największe ponizenie? Przecież to sygnalizuje ze na normalną kobiete go nie stać ....

Gość gość
SZOOOK !! a samotna matka to niby jaka jest ? NIENORMALNA? Samotne matki są silniejsze mądrzejsze i wiedzą czego chcą ! Nie można porównać ich do bezdzietnych kobiet a tym bardziej do mężczyzn bo kiedyś facet był mężczyzną w obecnych czasach NIE JEDNA KOBIETA z dzieckiem jest bardziej zaradna niż facet !! Poniżenie to jest Twój tok myślenia ..

Gość gość
43cm w bicepsie a w głowie pusto dmuchany pizduś.

Gość 43 cm w bicepsie
Samotne matki mądrzejsze? No zwłaszcza pod względem zyciowych wyborów. .. większość to patologia nie oszukujmy się, poza wyjątkiem wdów co im maz zmarl w wypadku czy przez chorobę.

Gość gośćlaluna
Fakt,bylam glupia,ale i ty popelniasz bledy i kim jestes,by oceniac innych twoje opinie twoja sprawa,moje opinie moja sprawa,mam meza i zaakceptowal moje dziecko,nasze teraz,bo nie ten co zrobi dziecko jest ojcem,ale ten co wychowa,kochay nasze dziecko,nie jestem juz samotna matka i nie jestem juz glupia,a moj maz tez nie jest glupi bo ma kobiete doswiadczona,oddana,wierna,kocham go i nasze dziecko

Gość gość
Wychowywanie obcego bachora to największe upokorzenie dla faceta.

Gość gość
09:19 :D gdzie znalazłaś takiego frajera?

Gość gość
Tu sie zgodze z Toba. Dla takich kobiet odpowiednimi kandydatami sa : stare prawiczki, faceci z odzysku. Normalny mezczyzna nie wezmie towaru z odzysku jeszcze z calym inwentarzem.

Gość Lula37
Bardzo to krzywdzące co piszesz. Szufladkujesz i oceniasz. Rozstałam się z mężem, nie chciał ratować małżeństwa. Uczę się życ na nowo w innej rzeczywistości. Mamy synka i nadal będziemy go razem wychowywać. Czy to oznacza, że mam ubrać się w wór pokutny i żyć w świadomości, że nic już mnie nie czeka. Nie mam jeszcze 40 lat. Chodzę na siłownię, basen, dbam o siebie. Na razie skupiam się na sobie ale nie wykluczam, że spotkam kogoś. Samotność jest taka przykra. Wygląda na to, że Ty także jesteś bardzo samotny. Plujesz jadem. Może ktoś Cię skrzywdził? Wszyscy potrzebujemy miłości

Gość gość
I dlatego należy skrobać się wieszakiem. Siup, siup, wyjąć trupka, spuścić w kibelku i po problemie.

Gość 43 cm w bicepsie
HIM zaloguj się brzydka raszplo z ptasim ryjem

Gość gość
Facet, dla którego to wstyd nie jest 100% facetem. Życie tak różnie się układa. A rozwodnik z rozwódką z dzieckiem to dobrze. To Ci pasuje....i tak pewnie jesteś lewus w sprawach damsko-męskich skoro tak piszesz

Gość 43 cm w bicepsie
09:37 37 latka samotnie wychowujaca? Nawet jakby mi doplacili to bym kijem nie tknął . Serio :o i to nie z nienawiści, po prostu bym się brzydził:o

Gość Lula37
Zapewniam Cię patafianie, że gdybyś mnie zobaczył przyszłoby Ci wiele rzeczy na myśl ale na pewno nie obrzydzenie:) Szukaj sobie dziewicy, powodzenia.

Gość gośćlaluna
Odpowiadam tutaj wszystkim dziecko mialo dwa lata zeszlismy sie on wolny i ja maly zna tylko tego tate,nie jest lewusem w sprawach damsko meskich nie ponizaj mnie jestem fajna kobiete i ladna,docenil mnie ja jego,kochamy sie wiec nie ma problemu,nawet jest wiez miedzy nimi kazdy to widzi,wiem jak to jest trudno,podziwiam meza maly go kocha,u innych jest ciezko bo ojciec biologiczny bierze tez udzial w zyciu dziecka z ktorym nie mieszka,u nas inaczej,to jest cos wyjatkowego

Gość 43 cm w bicepsie
10:00 mylisz się, nie szukam dziewic , podstarzalych prostytutek zresztą też nie

Gość gość
Poszukaj sobie jakiegoś forum dla młodych geji ...to jest forum dla KOBIET

Gość 43 cm w bicepsie
Może i jestem przegrywem co myje się 3 razy w tygodniu ale i tak samotnie wychowującej bym nie wziął nawet za dopłatą 🖐️

Gość Lula37
A jakby tak dobrze dopłacili? (żart) Mimo wszystko życzę Ci abyś znalazł kogoś kto Cię pokocha (razem z Twoimi nieżyciowymi poglądami). Pożyjesz, nabierzesz doświadczenia, życie parę razy kopnie Cię w zadek... zweryfilkujesz poglądy.

Gość 43 cm w bicepsie
Nie potępiam kobiet które straciły partnera/męża w skutek wpadków choroby itd . Ale puszczalskie idiotki czyli większość samotnych matek zasługuje na ostracyzm i potępienie.

Gość gość
Ale przecież samotne matki są w ogromnej większości samotne z powodu puszczalstwa ich męża / partnera.

Gość Lula37
Masz rację "puszczalstwo" niezależnie od płci zasługuje na potępienie. Dobrze, że wychowywałam się jeszcze w fajnych czasach 80-90 i nienagannie się prowadziłam:)

Gość gość
Bo baby lapia chlopa na dziecko a potem wielkie zdziwienie ze sie nie zmienil i rozwod

Gość 43 cm w bicepsie
Kocham swoje mięśnie a kobiety mi nie trza bo tylko o kase im chodzi!