Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WerobikaSejmowicz

Czy instagram tylko dla osób, które są bogate lub z idealnym ciałem

Polecane posty

Gość WerobikaSejmowicz

Zdecydowana większość osób na instagramie wrzuca zdjęcia z pobytu na bardzo drogich wczasach np Dominikana, wyspy Kanaryjskie, Dubaj. Nie zazdroszczę im tylko się zastanawiam jak można zaoszczędzić tyle pieniędzy. Za ostatnie 8 lat byłam tylko raz na mazurach na wczasach i nie mieszkałam tam w drogim hotelu. Życie jest takie drogie ja ledwo wiąże koniec z końcem, większość moich znajomych ma duże kredyty w bankach. Druga część osób wstawia na instagramie zdjęcia swojej idealnej sylwetki. Czy ludzie przeciętnej urody i bez pieniędzy nie znajdą tam swego miejsca ???

Gość gość
Dla biedy jest fejsbuk

Fejsbuk i nstagram to to samo, bo to ta sama firma, instagram podlega facebookowi. Dla mnie te portale spolecznosciowe sa chore, i tyle. Ja jedyny portal spolecznosciowy jaki uznaje to twitter, bardzo lubie twittera, fascynuje mnie to jak mozna sie w sekunde skontaktowac z jakims znanym muzykiem, sam korzystam z twittera i w miare mozliwosci, wspieram jego rozwoj. Facebook to jest narzedzie biznesmenow co maja miliardy dolarow na koncie do zarabiania hajsu, do tego CIA i FBI i inne policyjne syfy maczaja palce w jej dzialaniu. Zdarzaja sie przypadki ze szefowie sprawdzaja na facebookach swoich pracownikow a potem jak cos im nie pasi to pracownicy maja wylot, agdyby nie facebook to wszystko byloby OK. Instagram to tez jest chvjnia, stoja te strony i w ogole sie nie rozwijaja, tak jak youtube. Te strony to sa tylko narzedzia do robienia siana i tyle.

Gość gość
dominikana, dubaj to owszem drogie kierunki ale kanary? Przeciez to hiszpania, 4 godziny samolotem z polski. Jakiegos lasta to pewnie i za 2 tys za osobę kupisz

ludzie ktorzy sa bogaci lub z idealnym cialem nie oznaczaja ze nie sa glupi, ja np nei widze sensu uzywania instargama, co to za wiarygodnosc, wrzucac zdjecia i po co? Zeby sie dorobic lajkow i zdobyc popularnosc? Nie dzieki, kvrwa :O. Wole uzywac twittera i tam sie dzielic przemysleniami niz korzystac z jakiejs mainstreamowej strony dla mas, ktora nawet nie mysli co robi, a robi to co inni.

Gość gość
aa cofam, że dubaj to drogi kierunek, wczasy all inclusiv w hotelu hiltona w zjednoczonych emiratach arabskich można kupić za 3600/os. Jakbym nie pałała taką niechęcią do brudasów to bym pojechała

Gość gość
Nie wiem gdzie znalazłaś wczasy w Dubaju za 3600 no chyba po sezonie i z biura tak nieznanego że strach zamawiać. Poza tym te 3600 to też sporo pieniędzy zwłaszcza że ja bym tą kwotę musiała pomnożyć razy cztery. Jestem mężatką z dziećmi 9 lat syn i 11 córka więc jak jechać to z całą rodziną, a to kwota 14.400 nie licząc kieszonkowego i dojazdu na lotnisko itd

Gość gość
aktualna oferta z itaki na zime 2016/17. A co mnie obchodzi, czy cie stac czy nie? Dla mnie wydanie 15 tys na wakacje to byłoby 1,5 miesięcznych dochodów moich i męża, stac mnie na to, chociaz ja przez biura podróży nie jezdze i wydajemy max 10 tys, taki sobie limit ustaliliśmy. A ja twoim wzorem, powinnam się oburzać, że ktos wydaje z 30 tys na wycieczke na karaiby? Jak go stac to super, mi nic do tego a ty się wez za robotę jak jestes taka zniesmaczona ze innych stac na cos więcej niz ciebie.

Gość gość
Eeeeeee tak żałosny temat, że aż brak słów... po pierwsze, dosłownie KAZDY może tam wrzucać zdjęcia, wystarczy smartfon z internetem, no ale jak chcesz być "popularna" to wiadomo, że musisz się czymś wyróżnić lub mieć dużo znajomych. Miejsce t jest dla każdego ciemnoto saska, a jak cię dziwi jak można zaoszczędzić, to oswiece cię: zapiertalasz, jesteś obrotny i masz. A aby miec idealne ciało nie potrzeba nawet majątku wydawać ;) jak chcesz się pochwalić walkami na brzuchu lub mieszkaniem w bloku z czasów gierka to tez możesz :D twoje pytanie jest bezsensowne tak samo jak ty pustaku

Gość gość
Autorko, to nie jest kwestia zaoszczędzenia, tylko zarabiania. Przejrzyj sobie raporty płacowe firm consultingowych - w PL naprawdę można sensownie zarabiać. A instagram jest moim zdaniem albo dla gówniarzy, albo dla ludzi, którzy po prostu lubią się chwalić. Nigdy nie będę w stanie zrozumieć, dlaczego moje równieśniczki, 30-paro latki, wrzucają zdjęcia swoich markowych torebek albo talerza ze spaghetti...To chyba jest takie zachłyśnięcie się "luksusem" przez niektórych nowobogackich.