Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na roczek

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim :-) Mam pytanie, pod koniec września moja chrześniaczka kończy roczek. Byłam pewna, że jej rodzice w ogóle nie zaproszą mnie na tą uroczytość, gdyż unikają ze mną kontaktu i miałam zamiar wysłać pocztą pieniązki Lence. Dziecka nie widziałam od Chrztu mimo że kilka razy chciałam je odwiedzić, ale jego rodzice zawsze przekładali wizytę na inny nigdy nie określony termin. Dodam, że nasze stosunki zawsze były złe, a wręcz nie było miedzy nami kontaktu. Odwrócili się ode mnie i od mojej mamy ( jest to rodzina od strony Ojca) dopomogli mu w tym, że nie płacił mi całe życie alimentów, ale mniejsza z tym. W końcu na ten roczek mnie zaprosili i teraz nie wiem co kupić temu dziecku i ile na to preznaczyć. Na Chrzest tego dziecka przeznaczyłam 600zł. A na roczek ile?

Gość gość
Nikt mi z Was nic nie podpowie ? :-(

Gość gość
no dziwna sytuacja, hmm ja bym przeznaczyla z 300zl , moze kup jezdzic albo cos w tym stylu, cos co sie przyda na dluzszy czas

Gość gość
Miałam w zamiarze wysłać jej 100zł pocztą, bo byłam pewna, że w ogóle mnie nie zaproszą ale teraz to już nie wiem. Oni są miłośnikami złota. Na chrzest kupiłam jej złoty łańcuszek z medalikiem, teraz myslałam o kolczykach. Ich koszt to 250-300zł. Z drugiej strony ja wiem jaki będzie ich stosunek do mnie pewnie nawet nie zaproponują mi herbaty tylko bedą odliczać sekundy do mojego wyjścia. Dziadek dziewczynki jest moim chrzestnym i nigdy nic przez całe życie od niego nie dostałam, nawet mojego chrztu nie opłacił. Wiem, że trzeba być innym i uczyć chamstwa, ale czy to ma sens?...