Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytam na poważnie. Czy kobiety po 30 tce mają rozwalone nieestetyczne ci..ki?

Polecane posty

Gość gość

Lubie takie kobiety ale boje się co tam na dole mogę zastac bo różne zdjęcia krążą po sieci . Powiedzcie jak to jest u was drogie panie

Gość gość
Gadasz jakbyś był prawiczkiem . Wszystko zależy jakie życie seksualne prowadzi kobieta. Jak się puszcza z byle kim to nawet 20latka ma rozwalona. Ja mam 35l jestem rozwodka i spotykam się z facetem który powiedział , że w życiu by nie pomyślał że już urodziłam dziecko. Ale fakt. W całym swoim życiu miałam tylko dwóch partnerów . Męża i potem jednorazowy nie wypal.

Gość gość
Bardzo pomocna wypowiedź. Czekam na więcej

Gość
gość dziś ... . Wszystko zależy jakie życie seksualne prowadzi kobieta. Jak się puszcza z byle kim to nawet 20latka ma rozwalona....<< A jesli uprawia seks czesto ale z jednym, to tez jest rozwalona? Czy mniej od tej co uprawia seks dosc rzadko, ale z roznymi partnerami?

Gość gość
zakładając, że 30-tka uprawia seks regularnie od 12 lat, po jej ci.pce będzie widać zdecydowanie znaczny przebieg. To nie tylko rozciągnięcie, ale przebarwienia skóry, znamiona, pieprzyki, jakieś blizenki. Najłatwiej to powiedz, żeby się wypięła tyłem, u takiej przechodzonej wszystko będzie wisiało.

Gość gość
jak nie rodziły to wszystko powinno być na swoim miejscu. Tam nie ma licznika jak w samochodzie

Gość
@ gość dziś zakładając, że 30-tka uprawia seks regularnie od 12 lat, po jej ci.pce będzie widać zdecydowanie znaczny przebieg...<<< Czy na przyklad u zakonnicy w tym wieku cipka bedzie wciaz jak u szesnastki ? A u zakonnicy 60-letniej, ktora nigdy nie uprawiala seksu?

Gość
gość dziś jak nie rodziły to wszystko powinno być na swoim miejscu. Tam nie ma licznika jak w samochodzie << To jak to jest: ma tam "licznik"czy nie ma?

Gość gość
Z wiekiem wszystko obwisa i się zmienia, ale na pewno kobiety, które nie rodziły zawsze lepiej wyglądają w pewnych miejscach od tych wyeksploatowanych. Nie masz większych zmartwień, tylko babskie narządy płciowe?

Gość
@@ gość dziś Z wiekiem wszystko obwisa i się zmienia, ale na pewno kobiety, które nie rodziły zawsze lepiej wyglądają w pewnych miejscach od tych wyeksploatowanych. << Czy wyeksploatowanie nastepuje przez porody (oczywiste), czy tez przez uprawianie seksu (dla mnie watpliwe)? >>Nie masz większych zmartwień, tylko babskie narządy płciowe?<< Na szczescie nie mam :-).

Gość gość
na kafe 90% wszystkich kobiet mają pieczary alistolessa, poczytaj te kobiety marzą o dorodnych bambuskach, o pałach 25 centymetrowych, więc jakie mają mieć otwory ? Odpowiedz autorze sobie sam :D

Gość gość
INHacpjtbNIqzEqXLUQpecoI