Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

Jedzenie mrozonek jest bardzo zdrowe

Polecane posty

O wiele zdrowsze niz trzymanie jedzenia w lodowce po jego zakupie kvrwa, gdzie zarcie potem po prostu nie smakuje mi... A te ich produkty wszystkie, mrozonki typu spaghetti czy cos to tanie a kvrwa szybkie i zdrowe, bo lepszej swiezosci sie nia da uzyskac jak z dania swiezo po odmrozeniu, a oni jeszcze tam mroza od razu po przyrzadzeniu, czyli jest tak swieze, jak gdy wyszlo z fabryki. Polecam, bo ja juz 3 dzien napi3rdalam mrozonki jak gdzies na alasce, i sie czuje zaj3biscie.

Gość gość
Plebejskie żarcie

Plebejskie ale przyjemne, moge sobie za jednym razem sprobowac 3 takich dan zamrozonych, np spaghetti bolognese, albo z sosem ziolowym lub jeszcze warzywa, zup jeszcze nie probowalem xd.

a zara to ide se tunczyka zjesc, moze sam bym se zrobil makaron z tunczykiem ale dlugo mi to zajmie, a z zamrazary wyciagam taki makaron 5 minut juz mam gotowy posilek :D🖐️ I smaczny

Gość gość
Nie wiem gooowna nie jadam

Ja jak se nasram pieniedzy pod siebie, to przyjade do polski i zrobie firme z mrozonkami :D🖐️.

tylko oczywiste jest to, ze porcje sa male. One sa takie, zeby tylko posmakowac i cos zapelnilo, dlatego tez zaraz probuje nastepna mrozone 🖐️. 5 minut w mikrofali i jest miodzio

Lubuje sie tez w kanapkach z angielska pasztetowa, albo bula ze smalczykiem, miodzio kvrwa

Gość gość
Co tam jeszcze jesz?

Gość gość
No kurva strasznie zdrowe sam tluszcz i chemia pewnie niezly tucznik z ciebie :D

wazne ze smaczne, miesa nie jadam, wiec tluszcza miesnego do ciala nie przyswajam, a dzisiaj sobie oj3balem makaron w sosie ziolowym z brokulami, marchewka i czyms jeszcze, oczywiscie mrozona, kvrwa naprawde niezle, pare minut w mikrofali w opakowaniu podgrzewalem i voila, zj3balem bo dodalem slodki sos chinski i troche pieklo jutro se zrobie bez sosu xd. Przedwczoraj i ostatnio probowalem spaghetti bolognese i drugiego w sosie ziolowym z warzywami hortexa, i mimo ze porcja mala, to nawet wchodzi i to jest najlepsze, ze swiezo z zamrazary to nawet nie czuje, ze stare, a z lodowy nie wazne co jem, czy jakies ciasto czy serek wiejski to czuje, ze mi cos to pieprzy w organizmie, od razu zatrucie pokarmowe sie pojawia, po jedzeniu prosto z zamrazary zadnego zatrucia nei odczuwam, a kupa leci normalna a nie rozwolnienie, polecam. Ja kiedys zamontuje sobie zamrazarke w pokoju. Lodowki nei chce w mojej chacie widziec na oczy, jak ktos nie moze bez lodowki zyc to nie moj problem, ja tylko mrozonki, albo wszystko swieze, j3bal pies lodowki, nie dosc ze smierdzi z niej, a nauke o tym jak sie trzyma jedzenie w lodwoce mozna se w dvpe wsadzic, bo ja nie wiem czemu w ogole swiat dzisiaj jest taki, ze wszedzie jest lodowka, j3bac lodowki. i gazowe piekarniki.