Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kebab może być zdrowy?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, właściwie zadałam już je w temacie. Jak sądzicie, czy kebab może być zdrowy? I uargumentujcie dlaczego tak jest albo nie jest. Gdzie we We Wrocławiu można zjeść naprawdę dobrego kebaba?

Tak, jak najbardziej moim zdaniem... jak weźmiesz sobie, z kaszą i jakąś dobrą sałatką, to będzie z pewnością dużo zdrowszy niż jakieś śmieciowe jedzenie innego typu... ew. można zrobić samemu w domu

Gość gość
Ja kebaba lubię sobie zjeść nie ukrywam. Najbardziej przemawia do mnie smak gyrosa mojej mamy. No co zrobisz...? Niepowtarzalny smak. Ewentualnie sevi kebab- bo najbardziej przypomina ten stworzony przez moją mamę ;)

Gość gość
Taki od serca?? :D

Gość gość
Po prostu dobry.

Gość gość
Ponieważ w pracy często czuję się głodny. Najczęściej lubię zajść właśnie na kebaba w przerwie , często nawet do sevi gdyż jest stosunkowo niedaleko. Bo jak mam do wyboru inne sieciówki z wątpliwej jakości jedzeniem, to wolę zjeść coś co w momencie gdy zamawiam, mam świadomość, że dostanę właśnie to :)

Najzdrowszy będzie jak się go zrobi samemu. Po opowieściach mojego kolegi który pracował w takiej restauracji bardzo rzadko jadam kebab :/ www.100club.pl

Gość gość
A jak masz już okazję chapsnąć kebsa to gdzie?

Oczywiście, że może. Wszystko zależy od tego z czego jest bułka i co w niego włożysz. Pamiętaj - nie generalizuj jedzenia!

Gość gość
Mądre słowa powyżej... jedzenie, a jedzenie- nigdy nie są sobie równe... jak idziesz chociażby do wyżej wymienionego sevikebab, możesz zamówić sobie coś zdrowego... wybierając lepszą bułeczkę, albo kaszę zamiast frytek...

Gość gość
ALE BYM OPIERDOLIŁ KEBSAAAA, TAKIEGO Z CHLEBEM

Gość gość
A ja właśnie wróciłem z miasta i po drodze wstąpiłem w arkadach do sevi ;) Możecie mi pożyczyć smacznego!

Gość gość
gdy po raz pierwszy raz byłem we Wrocławiu, by załatwić wszystkie formalności w związku z przeprowadzką do tego miasta to właśnie poszedłem do sevikebabu, żeby coś przekąsić na szybko. Także to mój pierwszy posiłek w nowym mieście!