Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamach smoleński udowodniony!

Polecane posty

Gość gość

Oglądaliście?

Gość gość
ludzie mają dość tego zasranego smoleńska naród tym rzyga

Gość gość
W IMDb, czyli należącej do Amazona największej w internecie bazy danych na temat kinematografii, ten super-film ;) przypisany jest do następujących kategorii: x - pranie mózgu x - alternatywna historia x - fantazy x czyli leży na tej samej półce, co Kapitan Ameryka, Spider-Man, Władca pierścieni i Harry Potter :P. x Słowami kluczowymi, które wywołują ten film są: x - halucynacje x - agitacja polityczna x - propaganda x - fantasy paranoidalne x - fanatyzm religijny x - złe bliźniaki x - zła gra aktorska x - magiczna broń x - propaganda x Użytkownicy wprowadzili jeszcze polskie słowo kluczowe: "słychać strzały" :D. x Niektórzy (zachodni) widzowie umieszczają ten film w kategorii: komedia :(.

Gość gośćść
a ja nie wierzę w to że w ogóle ten samolot się rozbił w Smoleńsku, dla mnie to wielka mistyfikacja

Gość gość
niestety większość społeczeństwa jest tak zmanipulowana że nie widzi prawdy od początku było wiadomo że sprawa śmierdzi i rudy nie ma czystych rączek wiem że mnie zwyzywacie ale zgadzam się z autorem po tym nagraniu wiadomo co i jak raport musi się zgadzać z ruskim czasem oglądałam program chyba na discovery leciał to jest taki serial dokumentalny w którym w każdym odcinku pokazują katastrofę samolotu i to jak kawałek po kawałku wszystko badają to co było z tupolewem to śmiech na sali nawet zwłok wszystkich nie pozbierali