Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamienie pomocy

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam taki problem. Chciałabym wspomóc się waszym doświadczeniem. Jestem w 29dc .staramy się o dziecko 2 cykl, kochaliśmy się w dni płodne także ok. Po owulacji byłam zmęczona i senna czasem czułam "ściąganie" na dole brzucha. Według kalendarza implementacja powinna być w ostatnią sobotę (wtedy bolał mnie brzuch i krzyż na dole tak jak na okres ale to trochę za szybko). Cykle mam TK 25-28 dni. Okres powinnam dostać dziś lub 18 września. Problem jest taki że od niedzieli (czyli niby dzień po implementacji) dostałam brązowego plamienia które trwa już 5 dzień:( nie jest ani mocniejsze ani słabsze, czasem pobolewa mnie brzuch ale praktycznie bez bólu) no i to mnie martwi bo już żeś wirowania totalnie:( czy to jest okres? Czy to znaczy że zarodek się nie zagnieżdżane i dostane normalny okres? Czy to zaburzenia hormonalne? Zaburzenia z plamienie miałam kiedyś 3 lata temu ale gin mnie wyleczył i okres był od 3 lat normalnie co miesiąc. Proszę o szczere rady:( mam już dość.

Gość gość
Nie wiem czym jest implementacja, możesz mieć plamienie implantacyjne, choć wątpię żeby trwało To tak długo, stawialabym raczej na problemy z progesteronem

Gość gość
No właśnie ja już sama nie wiem co myśleć:/ chodzę jak ten debil z podasz od niedzieli a okresu nie ma. I jest mi przykro że akurat teraz jak się staramy to takie cyrki z tym plamieniem:( akurat teraz co każda kobieta czeka na okres czy będzie czy nie, to ja mam jakieś beznadziejne plamienia) :(

Gość gość
Pomoże jeszcze ktoś? :(

Gość gość
Bierz po owulacji duphaston 1 dziennie uwierz po 3 latach starań zaczęłam robić tak jak lekarz kazał po 3 miesiącach ciąża!!! A też plamilam na brązowo problem tkwił w progesteronie! A poprzedni konowal na to nie wpadł!!

Gość gość
A te plamienia to nie okres?

Gość gość
To nie okres bo brązowe i widzę je tylko na papierze toaletowy a czasem nawet ich nie ma tak jakby nie zdążyły się wytworzyć:(

Gość gość
No chyba że to serio okres tylko jakiś porąbany:( ale raczej chyba nie. O szaleć można:(

Gość gość
Zrób test jeśli to są jakieś anomalia związane z ewentualną ciąża to powinno już wyjść

Gość gość
Zrobię test na pewno na razie czekam bo może zamieni się te plamienie właśnie w okres także do 18.09 bo wtedy jest taki oficjalny termin następnej @. Chciałam pogadać I poznać Wasze opinie na co Wam to wygląda? Co byście pomyślały w mojej sytuacji?

Gość gość
Kobieto wyluzuj ☺ Zrób test i będziesz wiedziała. Jak nie w tym miesiącu to w następnym zajdziesz w ciąże. Nie spinaj się tak bo nic z tego nie wyjdzie. Baw się dobrze z mężem a nie obejrzysz się jak będziesz w ciąży.☺ Podobno po pół roku starania zaczyna się dopiero problem. Pozdrawiam

Gość gość
Ja sie staram ponad 2 lata,teraz stymulacja luteina itd i nadal ciazy nie ma,a juz 3 cykle z clostil a 6 z luteina

Gość gość
W takim razie rozumiem Twoje zaniepokojenie. Głowa do góry, wszystko będzie dobrze ☺

Gość gość
Dzięki za pocieszenie ale po prostu się mega wkurzył am bo jak zaczęliśmy działać to się plamienia pojawiły których już 3 lata nie miałam także złośliwość jak nie wiem i można się w nerwic a poza tym bym chciała być w ciąży:) piszę tu bo może miał ktoś podobnie? Boję się też że może to znaczy że dzieci nie są mi dane?:(