Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pyt dla KOBIET i SYtuacji która mnie spotkała

Polecane posty

Gość gość

Witam drogie Panie , chciałbym się od Was dowiedzieć , na temat jednego zachowania mojej chyba jej ( byłej ) .... CO WY rozumiecie przez jej zachowanie ??????? Zacznę od początku, Chodziliśmy ze sobą już 4 miesiące , intensywny związek mieszkaliśmy już razem .. wcześniej mówiła mi że ktoś ją tam próbuje podrywać czy pisze do niej , ale pewnego dnia mój znajomy zaczepił ją ( nie wiedziałą ze się znamy) Odczepiali razem kilka razy , potem zaczął pisać odpowiadała mu na pytania lecz pierwsza zapytała skąd jesteś ... W week się spotkaliśmy i miała wszystkie wiadomośći od niego usunięte ,,, kiedy odwiozłem ją do domu odpowiedziała mu na wiadomosći z week zaraz po moim odjeździe ... lecz odpowiadała mu raczej tylko na pytania.... Napisała że ma chłopaka itp lecz gdy kolega zaczą być bardziej natarczywy ,,,, zapytała kiedy on kończy prace i powiedziała mu ze będzie o tej porze na stacji benzynowej i mogą razem zapalić papierosa , spotkanie miało być na godz 16 zadzwoniłem do niej 10 minu przed ewentualnym spotkaniem i Niestety nie miała czasu rozmawiać powiedziała ze jedzie na stacje i się spieszy ,,, nic nie mówiła o spotkaniu... Lecz zamiast kolegii pojawiłem się JA ( kolega w miedzy czasie o wszystkim mi powiedział ) .... Jej reakcja bezcenna zrobiło się jej strasznie głupio ..... na początku chciała mi wkręcić ze to moja wina jak ja moge ją sprawdzać , potem przeprosiny, bładanie o przebaczenie .... Mówi ze chciała się spotkać tak z Ciekawośći bo gościu był natarczywy i chciała zobaczyć kto to jest ..... SZCZERZE nie chce mi się wierzyć ..... Mojej Siostrze tez ..... Więc Drobie Panie ... co sądzicie o Tym ??? Jak je steście w związku to macie ochote i spoykacie się z obcymi kolesiami ??? Proszę powiedzcie co ONA myślała sobie .... Ciekawość??? Chęć skoku w Bok ??? Mogę dodać że układało się super ... jej Słowa że zależy szanuje , tulenie się , wspólne łożko sama mówiła że jest jej super nigdy nie miała takiej osoby przy swoim boku .... Jak myślicie to tylko słowa .... ?? a może wina jej Cieżkiego dzieciństwa ( Zdrady rodziców ) Pomóżcie mi

Gość gość
Jak je steście w związku to macie ochote i spoykacie się z obcymi kolesiami ??? X Nie, bo niby po co?