Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moim marzeniem jest schudnąć

Polecane posty

Gość gość

68 kg przy 160 cm :( miałam trenera, ćwiczyłam z Chodakowska nic nie dało... nie wiem co robić

Gość gość
to jest niemozliwe zeby nic nie dalo... ile czasu cwiczylas? trener byl na silowni czy jak to wygladalo?

Gość gość
Cwiczenia ro 10% , kolejne 5% to jakies suplementy,herbatki,błonnik,chrom, 85% to dieta i nie pomoze chodakowska jak jesz za dwoch. Zmien diete,jedz to co dotychczas ale1/3 mniej. Efekt po dwoch tygodniach.

Gość menol24
Nie ma że moim marzeniem trzeba ruszyć się trochę a twoje marzenie się spełni a raczej sama wypracujesz na to że tak będzie,samym gadaniem nic nie zwojujesz;) Ja jem regularnie posiłki może nie jakieś super dietetyczne ale staram się zdrowo czasami zjem sobie ciacho czy coś ale to raz na jakiś czas przyjmuję również suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl bez niego nie zahamowałabym swojego łaknienia! Plus bieganie co 2 dzień po 5km może nie biegam jakoś szybko ale truchtam i to też daję efekty!

Gość gość
Poza ćwiczeniami i dietą stosuj kapsułki z olejem wiesiołkowym (zielone opakowanie pisze Gal). Nie ma innych metod na pozbycie się zbędnych kilogramów.

Gość gość
Warto i dobrze można schudnąć z mrrollo.pl. Korzystałam i jestem zadowolona.

Gość gość
ja troszkę posiedziałam na kafe, zanim się zdecydowałam...ale kupiłam sobie adipex..może słyszałaś?? mam 164 i ważyłam 64,7 kg... zeszłam do 46 ;) waga się trzyma... i zeby nie skłamać półtora miesiąca albo 2 stosowałam...kupiłam na doping-online.com, podaję namiary bo widziłam że wiele kobiet nacina się na jakis oszutów co wciskają albo ruskie G albo coś innego...ja mogę potwierdzić że z tej strony dostałam oryginalny . z reszta nie będę opisywać działania adi bo wszędzie można przeczytać o ty, swoje kosztuje...ale dla efektów warto buziol...