Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką tapetę wybrać??

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie, wraz z mężem zainwestowaliśmy niedawno w kupno mieszkania. Mieliśmy odłożone sporo pieniążków na wkład własny... i postanowiliśmy sprawić sobie wymarzone gniazdko. Poszukujemy tapet do przedpokoju, które będą pasować do naszej wizji tego jak będą wyglądać wszystkie pomieszczenia. Powiedzcie mi gdzie mogę znaleźć jakieś nieco... hmm... ciekawsze tapety.. niż takie, które znajdę gdziekolwiek indziej w zwykłym "meblowym"??? Postanowione jest już, że wytapetujemy mieszkanie, więc proszę nie odradzać... poszukuję jednak jakiś ciekawych wzorów

Gość gość
A czy zastanawiała się Pani może nad tapetami geometrycznymi?

Gość gość
pewnie to jakaś głupia reklama i zaraz będzie jakiś link poza tym przedpokój wytapetowany wsiowo wygląda

Gość gość
A co to takiego jest? Chodzi Ci o wzorki w jakieś kwadraty i prostokąty?

Dlaczego uważasz, że wsiowo? Też tak myślałam bardzo długo ale widziałam u znajomych, że mają fajnie zrobioną sypialnie, a na ścianach właśnie tapety, no i pomyślałam sobie, że jednak nie są takie złe... a jeśli jest fajny wzór to to może całkiem fajnie wyglądać

Możesz mieć własne zdanie, rzecz jasna ale denerwuje mnie takie gadanie... fora internetowe są po to by sobie rozmawiać...

Gość gość
My sobie wytapetujemy mieszkanie... bardzo mi się niektóre wzory podobają. Wiadoma sprawa: za fajny wzór trzeba zapłacić nieco więcej... ale cóż.. Chcę się czuć dobrze w swoim domku. Strasznie spodobało mi się ostatnio (jeśli właśnie chodzi o wzornictwo tapet) coś takiego od Cole & Son- piękne wzory...

Gość gość
Opowiedz coś więcej... remont mi się nie szykuje ale mąż poszedł do łazienki- to przynaaaajmniej sobie pomażę!

Gość gość
Te Cole & Son to ja widziałam gdzies już chyba. Jak przegladalam inspiracje gdzies, w celu zastanowienia sie nad tym jak urzadzic soje mieszkanie, bardzo przypadło mi to wzornictwo z tego sklepu internetowego do gustu. Jak znajdę to podeślę

Gość gość
generalnie jest taki sklep internetowy: http://tapetujemy.pl/ i tam można znaleźć różne, różniste i ciekawe wzory