Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamany123

seksik

Polecane posty

Gość Zalamany123

Witam. Jestem z dziewczyną która mnie kocha a ja poza nią świata nie widze, na naszej drodze zyciowej pojawil sie pewien problem. Dziewczyny Ciotka ma wesele i gdy zapytala z kim pojdzie dowiedziala sie ze ze mna. Ciotka powiedziala ze nie zyczy sobie zebym to ja byl jej partnerem na wesele jak i zyciowym bo jestem zly bla bla bla tylko ze ona w ogole mnie nie zna bo nawet nigdy ze mna nie rozmawiala. Dziewczyna powiedziala jej ze w takim razie nie przyjdzie na wesele bo bezemnie nie pojdzie i ma honor. Po jakims tygodniu dziewczyna zaczela mnie prosic zebym jednak szedl z nia na to wesele gdyz to bliska rodzina i nie wypada nie isc. Ja powiedzialem ze jesli wyjasnie o co ma problem do mnie to sie zgodze, po nieudanej probie rozmowy z ciotka ktora poprostu nie chciala ze mna rozmawiac powiedzialem dziewczynie ze nie pojde z nia na to wesele na 100%, bo przeciez nie pojde i nie bede udawal ze wszystko ok i ze sie lubimy. Moja dziewczyna zaczela mnie obwiniac ze to moja wina ze pogorszylem sytuacje tym ze chcialem wyjasnic o co ma problem i przezemnie teraz placze tego wesela. Oznajmila mi ze pojdzie na to wesele i zaprosi kogos innego skoro ja nie chce isc. Dodam ze jestesmy ze soba 3,5 roku z 0,5 roczna przerwą, wznowilismy nasz zwiazek jakis miesiac temu, jej najblizsza rodzina mama tata rodzenstwo mnie akceptuje jednak ciotka wuja nie. Co o tym wszystkim myslicie ? Co byscie zrobili na moim i mojej dziewczyny miejscu? Dobrze robie ze nie chce isc na to wesele ?

Gość gość
Moim zdaniem dobrze. A dziewczyna ma okazję wykazać się lojalnością... Wesele impreza jak każda inna , można plać nie przywiązując wagi.... To nie wasz problem. Jeśli dziewczyna twoja znajdzie się tam z komś innym... to olej ją. To pierwszy sygnał że można cię ustawić za koszem na śmieci:)... Wiem co mówie. Rób to na zimno i spokojnie... Jeszcze teraz możesz wybierać, a przez wiele lat żałować. Pozdrawiam