Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić żeby wróciła

Polecane posty

Gość gość

Trzy lata temu poznałem wyjątkową kobiete pracowalismy razem do zeszłych wakacji od początku wiem że wpadlem jej w oko i ona mi też oboje mamy duże powodzenie u płci przeciwnej ona może trochę wiecej i cały czas przebiera w chłopakach a mimo to zawsze wracała do mnie prosiła o spatkania od czasu poznania się nie ma dnia żebym o niej nie myslał zakochalem się i nikt w życiu nie był dla mnie tak ważny jak ona wiele osób z zazdrosci próbowało nam to zepsuc az w końcu komuś się udało bo nasluchala się glupot mimo to po dlugim czasie napisała do mnie gdy odpisalem nie dostałem więcej wiadomości ostatnio slyszalem od kolegi ze pytala o mnie więc pomysłalem napisze do niej rozmowa była sztywna za drugim razem miła a za trzecim razem wcale nie odpisala sam nie wiem co nam z sobą zrobić już nawet spotykalem sie z dziewczynami o których większość moze tylko pomarzyc ale to nic nie daje gdy próbowałem z któras się pocalowac to nagle tamtą miałem przed oczami meczy mnie to sam widzę że niszcze się tym robie się coraz mniej rozmowny bardziej poważny byłem wesolym chłopakiem ale nawet usmiech zaczyna mi znikac nie daje sobie juz z tym rady

Gość gość
naucz sie stosowac przecinków i kropek bo nie da sie tego czytac idioto

Gość gość
Naucz się stosować przecinki i kropki. Używać przecinków i kropek.

Gość gość
czepiasz sie chlopaka ja tez nie uzywam bo z tel mi wygodniej pisac.. postaraj sie z nia spotkac i porozmawiac