Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką karę dać dziecku 7letniemu po czymś takim? dywanik u Pani

Polecane posty

Gość gość

Dziś rano jak odprowadziłam syna do szkoły Pani wezwała mnie na słowo. Pokazała jego rysunek, a na nim: ładne kolorowe tło i wielka wykrzywiona buzia, a obok niej napis: k*******a! na dole rysunku obok trawy 3 grzybki w kształcie penisa :O zamurowało mnie i powiedziałam, że jestem w szoku, bo my tak nie mówimy w domu. Tak to jest prawda, my tak w domu się nie odzywamy,nikt z nas nie przeklina. I te grzybki :O Nie wiem gdzie widział takie rzeczy. Jeszcze mi powiedziała, że on czasem jak biega z chłopcami to zdarza mu się przekląć :O Mąż mówi, żeby z nim spokojnie porozmawiać i nie karać na początek. Ja znów uważam, że powinien dostać solidną karę np. zakaz bajek, zakaz tabletu itp. Co uważacie?

Gość gość
przykuj do kaloryfera bez wody i jedzenia :)

Gość gość
Pierwszy raz w życiu coś zbroił, że nie wiesz jaka kara? Jeśli wprowadziliści mu system - pierwsze przewinienie rozmowa, drugie kara to można najpierw porozmawiać bez szczególnej kary. Jeśłi jednak od poczatku dostawał jakieś kary no to trzeba być konsekwentnym, oczywiście porozmawiać, ale np. ograniczyć tableta (jak miał godzinę to niech ma 15min) i powiedzieć, że za 1-2tyg porozmawiasz z panią i jeśli jego zachowanie nie będzie powtarzane to kara minie.

Gość gość
No naprawde straszne ;) Porozmawiaj z nim spokojnie, wytlumacz, zapytaj,powiedz,ze tak nie mozna,ze wstyd,badz smutna,ale nie przeginaj to dzieciak,jeden dzien wystarczy,.