Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja pitolę Wojna idzie

Polecane posty

Gość gość

Wchodzę dzisiaj z wielkim koszem do wrocławskiej Almy w centrum miasta w galerii arkady wrocławskie, a tam puste pułki, tylko takie ciemno zielone plandeki, zwisając, tak powiewały odsłaniając puste ogromne regały, co chwila uderzając o półki-normalnie horror Po 5min. znalazłam Pana który tam pracował...chodził między regałami i zdawał się szukać jedzenia na drugie śniadanie, oraz uciekać przede mną. -Co jest grane-myślę sobie -W końcu krzyczę do niego-PRZEPRASZAM GDZIE ZNAJDĘ WODĘ? -A on mi na to- nie ma, mamy problem ... -Z wodą tak?-zapytałam -Ze wszystkim. RANY ! WOJNA IDZIE! W ALMIE MAJĄ PROBLEM Z TOWAREM!

Gość gość
alma jest na krawędzi bankructwa; dostawcy już kilka miesięcy temu się zbuntowali. część sklepów już została zlikwidowana myślę, że do końca roku zwiną się ostatecznie

Gość gość
kopaj bunkier przeciw atomowy i kupuj zarcia bądz ile zeby przetrwać:-P

Gość gość
u nas też likwidują Almę, jedni tu się chwalą, że kupują w Almie, bo to oznacza prestiż. To niech sobie wezmą worki na pamiątkę i przekładają towar z Biedronki, jedni też tu pisali, że tak robią dla szpanu. Alma niestety nie miała klientów, wszystko pcha się do Lidla, Tesco, Auchan i co kto ma w pobliżu