Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojemu dziecku chyba robi się opryszczka, jechać do lekarza?

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż od miesiąca ma niemal nieustannie opryszczki na ustach, małe nierozbudowane, ale np 3 naraz. Mamy 22 miesięczna córeczkę. Dzisiaj o 7 rano zauważyłam zaczerwienienie na jej ustach. Nie ma żadnego bąbelka, tylko taka kreskę, jakby wklęsłą i zaczerwienione. Od tamtej pory nic się z tym nie dzieje, wygląda cały czas tak samo. Myślę, że moze by się już trochę rozbudowalo, gdyby była to opryszczka? Wiem, że ten wirus może byś niebezpieczny dla małych dzieci, powinnam jechać do lekarza, gdyby się rozbudowała opryszczka?

Gość gość
Jeżeli zacznie ci nagle gorączkować, pojawi się wykwit to tak. W tym momencie nie ma to sensu. ps. Mąz niech się porządnie przeleczy to i on będzie miał spokój.

Gość gość
Aha, zapomniałam napisać, że może to też wyglądać na zadrapanie, stad moje watpliwosci. Sama mam często opryszczke i zawsze zaczyna się od minimalnych bąbelkow.

Gość gość
Mąż jeździ do lekarza po heviran, ale on pomaga tylko doraźnie. Jak na razie żaden lekarz nie zgodził się na długotrwała kuracje heviranem.

Gość gość
Niech idzie do zakaźnika i on go wyleczy. Uwierz mi ze warto.

Gość gość
Dziękuję za radę, spróbuję męża zapisac

Gość gość
Dla dziecka opryszczka moze byc bardzo grozna, jesli zaywazysz pierwsze objawy idz do dobrego lekarza.

Gość gość
wystarczy na opryszczkę smarować miejsce z infekcją kremem endvir. Wazne jest, by od razu właśnie od pojawienia się pierwszych objawów infekcji, wtedy opryszczka bardzo szybko zniknie

Gość gość
Ja kupuje w niemczech proximmum max, sa drogie ale starcza na 3 miechy. Poczytaj. Od 3 lat nie mam opryszczki. A mialam nonstop

Gość gość
endvir jest bardzo dobry na opryszczkę. Działa naprawdę szybko i co bardzo ważne skutecznie. Moja koleżanka też go używa

Gość gość
Skąd to się bierze w ogóle ta opryszczka? Jak to rozpoznać? Czy do tego się ma jakieś skłonności? Ja nigdy nie miałam, mąż też nie, a ciągle się słyszy o tej opryszczce. Spodziewam się dziecka, na co zwracać uwagę?

Gość gość
Kto taki durny, ze nie zachowuje higieny podczas wykwity i zaraza dziecko? Całujecie je po ustach, łyżki łiżecie? Cholernie nieodpowiedzialne. Moi rodzice tez mają opryszczkę, ale jakoś nigdy mnie nie zarazili, ja jestem wolna od choroby.