Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny wolą facetów o bardziej lewicowych poglądach

Polecane posty

Gość gość

Widzę to po swoich znajomych. Często na spotkaniach tematy schodzą na nieco śliski, polityczno obyczajowy tor. Zauważyłam że Partnerzy moich koleżanek praktycznie zawsze nie maja nic przeciwko małżeństwom homoseksualnym, homoadopcji, transseksualistom czy multikulturowosci. Niektórzy czasem maja zastrzeżenia do imigrantów socjalnych i aborcji z własnego widzimisię co w sumie sama uważam za słuszne. Z drugiej strony mam kumpli którzy nie maja zbyt wielu epizodów z dziewczynami a szkoda bo są to naprawdę w miłe chłopaki. Tylko właśnie to ich prawicowe myślenie. Nienawidzą gejów, wyśmiewają się z osób transsektualnych. Niektórzy marzą o państwie w którym państwo absolutnie w niczym nie wspiera obywatela. Tylko czasem w kwestii imigrantów mogła bym się z nimi zgodzić. Gdybym była sama to może nie przeszkadzały by mi w miarę prawicowe poglądy u faceta jeśli liczyłby się z moim zdaniem i czy był oczytany. Mój akurat tez podziela moje poglądy i widzę że koleżanki również wolą raczej tych bardziej lewicowo myślących mężczyzn gdyż zawsze łączy się to z szerszymi horyzontami, współczuciem, lepszym traktowaniem kobiet.

Gość gość
nie wiem jak można być "fajnym" i "oczytanym" jednocześnie wyśmiewając się z transseksualizmu czy orientacji seksualnej

Np mmozna miec wiedze na temat tego, ze dwoch pedalow nie zapewni przetrwania gatunku, ale co lewak moze wiedziec na temat logiki... :O

Gość gość
Michał12121, . W społeczeństwie zawsze były mniejszości seksualne i nie tylko. Nie każdy jest powołany na tym świecie do spłodzenia potomstwa baranie. Myślisz jak zwierze, więc tego nie zrozumiesz, bo twój mózg nadal jest na niższym stopniu ewolucyjnym. A co do tematu, to sam mam lewicowe poglądy, może i niektóre konserwatywne, chociaż bardziej mi do liberała, co nie mam epizodów z dziewczynami, bo nie chodzę za nimi ani nie przebywam w ich towarzystwie. Gejem nie jestem, ale nie mam nic przeciwko mniejszością seksualną

Gość gość
Np mmozna miec wiedze na temat tego, ze dwoch pedalow nie zapewni przetrwania gatunku, ale co lewak moze wiedziec na temat logiki... pechowiec.gif no ale Michałku, ty tez nie wnosisz nic do przetrwania gatunku, bo żadna ciebei nie chce, a nawet jakb przez przypadek udało ci sie mieć seks to jako przegryw nie powinieneś przekazywac swoich genów dalej

Gość gość
Muzułmanie to ludzie bez mózgu. Świadczy o tym ich prymitywna religia.

Z reszta lewaki z samej definicji sa skazani na wymarcie, bo czy to sie komus podoba czy nie, geny nakazuja byc egoistom i dazyc do przekazania SWOICH genow, a nie tyrania na cudze. Dlatego lewaki sobie moga ****** i ******* ale dzieci z tego i tak nie ma. Bo lewaczki zaraz sie skrobia, albo zakladaja gumy, czy lykaja tabletki. Lewak, ktory jest facetem nie chce np wychowywac awet swoich dzieci i obarcza to tym lewacka kobiete, ktora albo sie skrobie, albo zapobiega ciazy za pomoca antykoncepcji, albo porzuca swoje dziecko, albo w samotnosci wychowuje swojego bekarta plujac jadem, ze "nie ma juz prawdziwych (prawicowo-konserwatywnych) mezczyzn", bo zostaly same lewaki. :D

Gość gość
14:59 zobaczymy co powiesz jak ci twoi ukochani PRAWICOWI muzulmanie leb zetna. usmiech.gif a ja bede im przyklaskiwal. mozesz nie mieć okazji, bo dla nich jestes tak samo do scięcia jak lewak czy gej

Gość gość
ja bardziej jestem prawicowa ale z lewactwa to podoba mi sie ich tolerancja do homoseksualizmu chociaż też przesadzają, prawicowcy znowu tez homoseksualistów wcale nie nienawidzą ale nie robią problemu tam gdzie go nie ma i nie trąbią o nich wszem i wobec

Gość gość
Islam i muzułmanie to jest dobry przykład do czego prowadzi brak tolerancji i fanatyzm, na tle religijnym i kulturowym

Gość gość
cywilizowany człowiek jest tolerancyjny a muzułmanie to agresywne bydło

Gość gość
nie mówie że trzeba arabow tolerować skoro niosą nienawiść, niech wypieprzają do siebie

Gość gość
każda szuka fagasa, a o milosci gada dla picu

Gość gość
kobiety wola lewicowych mezczyzn bo ci sa niemescy i kobiety moga im wchodzic na glowe i dmuchac w ich rogi.

Gość gość
michał nie jestem lewakiem tylko bardziej na prawo