Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margo0001

Gdzie można poznać bogatego męża ?

Polecane posty

Gość margo0001

który mi wybuduje dom

Gość margo0001
pytam poważnie

Gość gość
We filmie lub książce :D

Gość gość
Idz do firmy budowlanej. Zaplacisz to ci wybuduje.

Gość margo0001
czemu moim koleżankom mężowie wybudowali....dorwały dobrze zarabiających facetów i teraz mają fajne życie

Gość margo0001
i ja też chcę takie mieć...tylko trzeba się rozejrzeć za jakimś sensownym facetem

Gość gość
Bo tylko głupie dostają bogatych facetów a mądre dziewczyny zapier*****a za 1000 zl miesiecznie

Gość margo0001
chyba jednak zdecyduję się na lekarza bo oni najwięcej zarabiają koleżanka ma męża ginekologa i dom wybudowany na wakacje jezdzi do rio de janeiro,

Gość gość
Psie na Klonowej 5b/12 masz dom wolno stojący czy budę w bloku?

Gość gość
Pomódl sie to bozia Tobie da

Gość margo0001
przecież to normalne że mąż troszczy się o żonę i dzieci ...są tacy, którzy to potrafią wiadomo że nie każdy ale kobieta powinna wybrać takiego, który potrafi zadbać o rodzinę tak jak moje koleżanki

Gość gość
Mogę poślubić i utrzymywać atrakcyjną dziewicę, ktora poza urodą cos sobą reprezentuje, ma wyższe wyksztalcenie, inteligencję i jest oczytana, zna języki obce, można sie z nią pokazać za granicą i wśród ludzi z wyższych sfer. Sama uroda nie wystarczy, nie kazda kobieta zasługuje na faceta z wyższej półki, tylko taka, ktora cos sobą reprezentuje takze intelektualnie i osobowościowo.

Gość margo0001
nooo kolego nie oszukujmy się najważniejsza jest dla was młodość i uroda ...a ile zarabiasz i ile masz lat?

Gość gość
Zwykle babskie p********ie. Ile to juz bylo takich co gadaly, ze chca bogatego, a pozakochiwaly sie na zaboj w robotnikach. Przed chwila tu jedna pisala, ze zakochala sie w typie co siefzial i dodala "tak wyszlo..." a to mi mowi, ze jej wymagania odbiegaly drastycznie, od tego co dostala... :)

Gość gość
Informacji o wieku i zarobkach udzielam tylki zainteresowanym ( i dla mnie interesującym) w realu a kobiety zycia nie szukam na kafeterii. Poza tym musi spełniać warunki podane w poście. Nie oszukujcie sie kobiety, uroda i młodość wystarczają, jak chcemy sie zabawić, przeżyć jednonocną przygodę ale na żonę wybieramy kobiety które poza przemijającą urodą i młodością pasują do nas osobowościowo intelektualnie, lekarz czy prawnik nie ożeni sie z ładną i młodą kasjerka z biedronki, po prostu to dwie różne bajki.

Gość gość
Proponuje zamieszkać w stolyycy i zatrudnić się w jakimś korpo a sponsora.. tfu mężczyzny życia szukać co najmniej dwa piętra wyżej niż sama pracujesz ;)Ja też zawsze chciałam bogatego księcia, najlepiej z bajki o kopciuszku (bohatera cechowała niesamowita wytrwałość w odnalezieniu swojej wybranki!) a trafił mi się gołod***ec (i to jeszcze nie blondyn. sic!) jakim sama byłam :) Razem się dorabialiśmy i budowaliśmy nasze życie od podstaw (dzięki temu w naszym domu.. no dobra.. mieszkaniu, nie ma podziału na to je moje a to twoje) :D

Gość gość
Jedź do Niemiec jako opiekunka przy jakimś dzianym, niedołężnym staruszkiem

Gość margo0001
jesteście nie poważni moi znajomi dostali kupę kasy od rodziców łącznie z mieszkaniami, mężów też maja ustawionych z dobrych zamożnych rodzin i ja też tak chcę ...nie widzę w tym nic złego, że facet jest zamożny i troszczy się o żonę bo chce żeby miała dobre życie

Gość gość
margo0001 dziś - Siedząc tutaj nic nie osiągniesz. ;)

Gość gość
A czemu rodzice się o ciebie nie zatroszczyli i nie dali ci kupy kasy?

Gość gość
a kysz pasożycie. Sama zarób. Po co komu rozszczeniowa baba?

Gość gość
idz i zarob prostytuto. bedziesz zwykla prostytuta ktora daje doopska za utrzymanie

Gość margo0001
jesteście biedni i głupi dlatego nie będę z wami rozmawiać dla mnie najważniejsze w życiu są zdrowie i pieniądze bo mam dość siedzenia na 10 piętrze w bloku ......to że mężczyzna dba o żonę to najnormalniejsza rzecz na świecie

Gość gość
burek nie zakrztus się kutas.em, oddychaj jak obciagasz bo apopleksji dostaniesz

Gość gość
Gdybym był bogaty, to również szukałbym kobiety przy kasie, bo w innym wypadku to pasożytnictwo.

Gość gość
Stać mnie na utrzymanie kobiety na wysokim poziomie ale taka roszczeniową jak autorka kopnąłbym w dupe, mogę nieba uchylić ale kobiecie ktora na to zasługuje, daje cos od siebie, naprawde kocha a nie wymaga nic nie dając. Materialistyczne prostytutki małżeńskie to nie jest materiał na żonę.

Gość margo0001
nikt nie będzie cie kochał za darmo ...takiego jak ty to ja bym kopnęła w dupę ....was nie warto kochać , kochać to będę wyłącznie swoje dzieci a mąż ma dbać o żonę ojciec cie tego nie nauczył?

Gość margo0001
mój tata wszystkie pieniądze całe życie oddaje mamie a mama nie pracowała i on to traktuje jako swój męski obowiązek tylko teraz takie mamisynki po ziemi chodzą co potrafią zaopiekować się kobieta

Gość gość
Dbać to mogę o kobietę wartościową szczerą honorową i pracowitą, ktora da mi szczęście a nie o dziwę takiego pokroju jak ty i materialistyczną roszczeniową nieudacznicę. Tego mnie ojciec nauczył.