Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margo0001

Gdzie można poznać bogatego męża ?

Polecane posty

Gość gość
A jak ty Michalku nie zakochasz sie w dziewicy ale w pannie z dużym przebiegiem to co wtedy?

Gość gość
Margo nie jesteś materiałem na żonę bogatego faceta. Sorry to burst your bubble pumpkin!

Gość margo0001
pierwszym chłopakiem był student automatyki robotyki pochodził z BARDZO bogatej rodziny i był piękny miał piękne ciało i blond włosy zielone oczy pewny siebie przebojowy miał poczucie humoru ...i to była moja pierwsza prawdziwa miłość miałam 17 lat gdy go poznałam

Gość gość
Margo, nie jesteś materiałem na żonę zamożnego faceta. Oni tez maja wymagania, chca czuć sie kochani a nie wykorzystywani dla kasy .

Gość gość
Dobry trollek. takie 5/10

Gość gość
Bogaci maja kosmiczne wymagania a ty Margo ich nie spełniasz.

Gość margo0001
to nie jest dziecko.......od kochania są dzieci a nie stare dorosłe chłopy które i tak mnie zostawią gdy skończę 35 lat taraz już 35latki wymieniają na 20stki

Gość margo0001
spełniam spełniam już kilku bogatych za mną szalało ale ja nie chciałam się z nikim wtedy wiązać bo pilnowałam nauki a taki koleś tylko zabierałby mi czas

Gość gość
Jak jest mądry to jest bogaty. Jak jest głupi to jest biedny a takiego nie potrzebuję. I w tym cały problem.

Gość gość
Fajne masz podejście do życia, mam nadzieję że całe życie siedzisz w piwnicy i nie zarażasz normalnych swoimi poglądami.

Gość margo0001
ja inaczej pojmuję bycie żoną niż wy kobieta niej jest od rodzenia dzieci gotowania sprzątania i niańczenia dorosłego chłopa

Gość margo0001
oszalałeś nie mam 33 lat

Gość margo0001
i dlatego wy będziecie biedni a ja bogata

Gość gość
Tak się zastanawiam do czego byś mi była potrzebna autorko. Do seksu? Seks jest łatwo dostępny, nie trzeba się od razu żenić. Ani z ciebie żadnego pożytku w domu, tylko byś leżała i pachniała. Twoje wnętrze jest w dodatku odpychające. Nic ciekawego w tobie nie ma.

Gość gość
Ja jestem juz bogaty i to ja stawiam warunki a ty jesteś śmieszną wannabie.

Gość margo0001
a niby co jeszcze mam robić ....chcę mieć wygodne, spokojne życie to chyba normalne kobieta nie jest od sprzątania i gotowania

Gość gość
Jak kobieta nie jest od prac domowych i opieki nad dzieckiem to facet nie jest od zarabiania na nią to proste.

Gość margo0001
kobieta jest od noszenia jej na rękach i uwielbiania ...obsypywania kwiatami i komplementami od tego jest kobieta sorry ale tak zostałam wychowana

Gość gość
Rodzice popełnili gdzieś ogromny błąd wychowawczy. a może cegiełka spadła na głowę?

Gość gość
Margo w tym układzie małżeńskim obie strony musza cos wnieść jak mężczyzna utrzymuje kobietę to ona zajmuje się domem. Jak nic nie wnosisz to nic nie dostaniesz.

Gość margo0001
ja mówię śmiertelnie poważnie

Gość margo0001
czy wasze żony są z wami szczęśliwe? pewnie nie więc zastanówcie się gdzie popełniacie błędy

Gość margo0001
dostajesz dostajesz.......moje koleżanki dostają.....mężowie bardzo się o nie troszczą i pilnują żeby się nie przemęczyły

Gość gość
Z takim podejściem nie znajdziesz męża który zechce cie utrzymywać bo mu sie to zwyczajnie nie opłaca. Uwielbiane sa kobiety które na to zasługują a nie roszczeniowe pasożyty.

Gość margo0001
a kiedy ostatnim razem dostałyście kwiaty od męża ??? albo ładny prezent??? no wiadomo że dla kobiety najlepsza jest biżuteria

Gość gość
Koleżanki chca ci zaimponować to i zmyśla ze niby mężowie na rękach je noszą za nic nie robienie a ty naiwna w to wierzysz.