Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margo0001

Gdzie można poznać bogatego męża ?

Polecane posty

Gość gość
To niech sie tatuś o ciebie tez zatroszczy i nie bęcz ze ci nic nie dal ani nie nauczył samodzielności i godności.

Gość margo0001
zgłaszam cie na policję za te wyzwiska kobieta ma mieć dobre dostatnie życie nieudaczniku i od tego facet ja znam takich którzy potrafią to zapewnić kobiecie nie będę z takim nieudacznikiem jak ty marnować życia

Gość gość
Takiemu babsku jak autorka nie dałbym złamanego grosza nawet jakbym miał miliony.

Gość margo0001
spadaj to kobieta jest delikatna i potrzebuje opieki ja nie jestem jakimś babochłopem i tak tata mógłby mi jeszcze kupić mieszkanie codziennie mu o tym przypominam kobieta potrzebuje silnego mężczyzny który się o nią zatroszczy silnego męskiego ramienia tylko z was są teraz baby

Gość margo0001
tata juz mizapłacił 35 tysięcy za studia i dużo wydał dużo pieniędzy na języki obce więc bardzo o nas dbał i tego samego oczekuję od męża przecież ja nie będę na niego pracować to są męskie obowiązki

Gość gość
Haha zgłoś sie może do psychiatry trollu Margo cos tam. Ale mnie ubawiłaś z ta policją. Nie masz szans na bogatego faceta bo poza tym ze nie jesteś materiałem na żonę masz cos z głową.

Gość margo0001
idę na policję jeszcze zapłacisz mi nawiązkę i jeszczy wytoczę ci postępowanie cywilne za naruszenie moich dóbr osobistych .dopuściłeś się znieważenia za to grozi do 2 lat więzienia i nawiązka dla pokrzywdzonego trzeba było iść na studia to byś wiedział takie rzeczy

Gość margo0001
w zasadzie to jest sprawa z oskarzenia prywatnego więc sobie sama napiszę akt oskarżenia

Gość gość
Ale ci faceci utrzymują kobiety które im tworzą dom, usługują a nie roszczeniowe krowy które wymagają tylko od innych zero od siebie. A zreszta po co ci te studia i języki skoro pracować nie zamierzasz? Te pieniadze taty wyrzucone w błoto, bo nic nie wyniosłaś i nawet utrzymać sie nie potrafisz nie mówiąc juz o zrobieniu kariery.

Gość margo0001
trzeba uważać na to co się pisze w internecie nie jesteś tu ani anonimowy ani bezkarny

Gość margo0001
ja nikomu nie będę tworzyć domu bo to stary chłop dom tworzy się dzieciom

Gość gość
To połowę kafeterii pozwij za wyzwiska trollu na policji i w sądzie cie wyśmieją.

Gość margo0001
nie prawda nie wyśmieją to jest przestępstwo i dostaniesz za to wyrok

Gość gość
Szukaj wiatru w polu hehe

Gość gość
Nazywanie rzeczy po imieniu to żadne przestępstwo.

Gość margo0001
a co ty sobie myślisz że twój komputer nie ma numeru IP bardzo łatwo cię zlokalizować jutro idę na policję i pokarze ten temat

Gość gość
A jaką niby korzyść miałby mężczyzna z wzięcia sobie za żonę kogoś takiego jak ty?

Gość margo0001
jak nie będziesz miał kasy to żadna ładna panna cie nie zechce zostaną ci tylko brzykie

Gość margo0001
będzie miał żonę powinien się z tego cieszyć a jak chce się mieć żonę to należy zapewnić jej odpowiedni poziom życia

Gość gość
Naucz sie pisać, bo nawet język polski jest dla ciebie obcy. Podstawowe błędy robisz a bogaci faceci ci w glowie. Nawet prosty chłop cie nie weźmie, bo i po co?

Gość margo0001
nie robię żadnych błędów, angielski znam lepiej od ciebie i mam lepsze studia :) i dlatego szukam sobie faceta z najwyższej półki

Gość gość
Ale niby dlaczego miałby sie cieszyć z posiadania takiej zony jak ty? Wolalbym sobie kota sprawic niż znosić takiego odpychajacegobbabsztyla jak ty, wieksza radość z siersciucha.

Gość margo0001
ale ja ciebie nie chcę bo wybieram tylko tych z najwyższej półki tak jak wcześniej powiedziałam aaa i mój facet musi być bardzo przystojny

Gość margo0001
i musi mieć ładne ciało ...umięśnione interesuje mnie tylko idealna męska sylwetka

Gość gość
Buhaha...dream on!

Gość margo0001
a co w tym dziwnego że chcę mieć przystojnego bogatego męża przecież to najnormalniejsza rzecz na świecie

Gość gość
-10/10 znów ten sam temat

Gość margo0001
i będę jeszcze długo je zakładać aż zmądrzejecie

Gość Michał121212
Smiesznie sie was wszystkich czyta, bo wszyscy nie macie racji. Nie macie racji, bo prubojecie racjonalnie wybierac sobie meza/zone, i nie dociera do was to, ze to z kim sie zwiazemy to wybor nieswiadomy i irracjonalny. :P mozecie sobie swiadomie tworzyc w glowach swoje idealy, ale koniec koncem i tak zakochacie sie w kims zupelnie innym. ;)

Gość margo0001
nie.....zakochałam się całe dwa razy w życiu i za każdym razem ta osoba spełniała moje wymagania