Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wulgaryzmy męża do mnie. Proszę oceńcie...

Polecane posty

Gość Jedynaczka1
Jesteśmy małżeństwem ponad 5 lat i nigdy nie ma między nami kłótni.Mamy dwoje dzieci i nie wyobrażam sobie wychowywać maluchy w takiej sytuacji

Gość Jakie to żenujące
Co tu oceniać.Odeszła bym NATYCHMIAST od tego debila.Dla mnie to człowiek psychiczny, który nie nadaje się do życia w rodzinie😡

Gość gość
Najlepsze jest to, że autorka (bądź inna z Was wypowiadających się o tym w jaki sposob odnoszą sie mężowie) by zostawiła takiego buca a inna nieświadoma kretynka by go wzięła i zaopiekowała sie skrzywdzonym misiem... Oczywiscie pozniej sa tematy na Kafe w stylu "była mojego meza..." Itd. a jak ktos napisze prawdę ze wzięła sobie zużyty towar ktory jakims trafem został porzucony to ta nie uwierzy bo "misio taki biedny" "ma takie dobre serce a ona go oszukała" itd. Takich frajerów powinno sie fotografować i publikować zdjecia na rynku w kazdym mieście i w internecie zeby sobie mozna było zobaczyc co za element.

Gość gość
gość dziś " i dam sobie glowe uciac ze fizyczny robol" - podaj adres, to przyjadę z toporem. Takie zwracanie się do żony, nie warunkuje rodzaj wykonywanej pracy. Jak rodzice szacunku do drugich nie nauczyli, a do tego dochodzi charakter to rośnie z dziecka, co rośnie. Status materialny, społeczny, wykształcenie i rodzaj wykonywanej pracy nie ma żadnego znaczenia. Często w tych "dobrych domach" jest gorsza patola i większa przemoc fizyczna i psychiczna, jak w tych robotniczych. X W dobrych domach inteligenckich owszem dochodzi do przemocy psychicznej i fizycznej tylko jest to robione bardziej finezyjnie w bialych rekawiczkach no facet nie powie w towarzystwie do zony jebnac ci , zamknij sie ,tylko popatrzy sie na nia wymownie przytuli zlapie za reke ale tak ze jej palce pogruchocze i nawet nikt z towarzystwa sie nie domysli

Gość gość
Tu autorka. Wiecie co? Ten mój mąż burak mnie przeprosil za swoje słowa. Ale...ale... Spadł mu dziś telefon i pękł mu wyswietlacz, drogi smartfon na abonament, jeszcze na gwarancji:. Nie dziala, hahaha. Zła karma wraca. Wczoraj tak mnie zgnoił za ten łańcuszek za 41 zł a dziś niszczy mu się rzecz za 1600 zł. Co Wy na to? Dodam,że on o rzeczy dba i nigdy nic nie popsuł. Ale jaja: ) Los dał mu prztyczka.

Gość gość
gość dziś Dokładnie. W towarzystwie taki "ynteligent" zawsze będzie sprawiał pozory i tylko "złapie za rękę". A w domu jest: ośmieszyłaś mnie suko! I jeb w twarz. Albo jeszcze lepiej po piętach, brzuchu, albo nerach, bo twarz zawsze ktoś może zauważyć. x Autorko, to znaczy, że nie zasłużyłaś na takie traktowanie, tylko, żeby on zrozumiał dlaczego mu sie telefon zniszczył. Szkoda, że to chyba pierwszy raz mu się wróciło, bo ryja na ciebie drze chyba całe 9 lat już. Mój ojciec to był sadysta i prawie zawsze jak podnosił rękę na mamę, to sobie zrobił krzywdę i jakoś mu to nie przeszkadzało, dalej krzywdzić mamę i swoje dzieci.

Gość gość
21.23 to mu powiedz ze jest p*****lniety i zapytaj czy mu z***bac

Gość gość
hahaha dokladnie , jak mu spadl telefon to trzeba sie bylo spytac czy mu nie z***bac :)

Gość gość
21.23 Super Wlasnie tak zrob autorko Spytaj czy mu z***bac,ze zniszczyl tak droga rzecz..

Gość gość
Po co siedzisz z takim burakiem?

Gość gość
na pewno rady abys natychmiast odeszla sa troche nierealne, ale naprawde w fazie randkowania czy narzeczenstwa to bylby powod zeby zerwac.on cie nie szanuje i daje wskazowki ze by chetnie uzyl przemocy fizycznej.mysle ze w takiej sytuacji lepiej poddac ten temat dyskusji.moze mu sie wymsknelo i przeprosi, ale jesli jescze bardziej bedzie wyzywac a moze i grozic czy uderzy-to juz powod zeby sie zastanowic nad np separacja

Gość gość
gość dziś Ale autorka wcześniej wyraźnie napisała, że jest agresja słowna od zawsze. Więc szczerze w to wątpię, aby mu się wymsknęło. Poza tym autorka pisze, że przeprosił, ale co to ma za znaczenie, skoro za tydzień znowu ją zwyzywa od je/b/niętych?

Gość gość
I co? Jestes zadowolona, ze dostal "kare" i po sprawie??!!! Nie wierze ...... :-(

Gość gość
Ale o czym tu dyskutowac? My go nie zmienimy a autorka musi z mezem porozmawiac albo go zostawic.