Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość severineee

Facet odwrócił się ode mnie kiedy poznał mój wiek

Polecane posty

Gość severineee

Przez ponad miesiąc spotykałam się z facetem który zainicjował naszą znajomość (zaczepił mnie na silowni). Dobrze się dogadywaliśmy, zabiegał o mnie, przyjemnie spędzaliśmy razem czas. Ewidentnie iskrzyło. Myślałam że wie, ze jestem o 7 lat starsza, takie info jest nawet na moim Facebooku. Tymczasem kilka dni temu w jakiejś rozmowie zapytal ile mam lat, a kiedy mu powiedziałam miał dziwna minę i rzucił coś w stylu 'nie wiedziałem ze tyle'. Zrobilo mi się strasznie przykro :( Od tej pory się nie odezwał. Powiedzcie mi, czy można kogoś skreślić z powodu kilku cyferek w dowodzie? Ech :(

Gość gość
Jeśli by zależało mu to by nie skreślil. To jakiś pajac odpuść.

Gość robię placki
Skoro tak zrobił to jakiś osioł i olej go.

Gość gość
A tak dokładniej to ile macie oboje?

Gość gość
wiesz co, straszny doopek z niego i palant. Ja szanuję to, że np. ludzie mają wymogi odnośnie wieku, ale jako dojrzały (mam nadzieję) mężczyzna powinien jakoś ukryć swoje rozczarowanie. To nie jest tragedia i różnica nie jest aż tak duża, ale mniejsza o to. Po prostu są to drobiazgi ,ale lepiej się o nich dowiedzieć wcześniej niż później

Gość gość
Dla mnie 10 lat starsza to nie przeszkoda a nawet i więcej.

Gość severineee
On 27 ja 34. Nie przypuszczałam nawet że o tym nie wie :(

Gość kajkoikokosz
No zareagował jak totalny buc i to nie chodzi o to czy wiedział czy nie tylko jak się zachował jak gówniarz hehe :)

Gość gość
Wcale nie taka wielka różnica teraz są różne związki ja mam 25 i kobietę nawet 35 36 bym nie pogardził :p

Gość gość
Dziwie ci się autorko ze miałas nadzieję na coś poważnego z facetem o 7 lat młodszym!! to moim zdaniem przepaść! osobiście nie zaryzykowałabym przy takiej różnicy i jednak nie dziwię się jemu, choć to nie zmienia faktu ze zachował się jak prostak. Mógł nie pokazać takiego zniesmaczenia. A seks już miedzy wami był? A może coś innego mu nie spasował? Może to nie chodzi o wiek.

Gość gość
Pocieszają Cię, ale ja napiszę prawdę. Mogę? 7 lat to duża różnica wieku. Facet się wycofał i Ci którzy za go to mieszają z błotem nie mają prawa tego robić.

Gość gość
Pitolicie przepaść to jest 20 lat :D a jak facet jest starszy od laski o 7 lat to też uważacie za przepaść?

Gość gość
Wszyscy tak jedziecie op tym facecie, ale z drugiej strony czy to jest jakiś mus, ze wiek Autorki musiał mu pasować? Być może z jakiś tam względów wolałby np. dziewczynę w swoim wieku. A, że nie krył rozczarowania to... lepiej by było gdyby powiedział, ze to nic, a potem sie przestał odzywać? hipokryzja by to byla... Nie to nie i co tu roztrząsać, nie uważam tego za jakieś chamstwo

Gość gość
dokładnie, jeszcze macie do niego wielkie pretensje zupełnie jakby miał obowiązek z nią być. lol :D

Gość gość
21;50- no ta, ale po pierwsze część dziewczyn też by mogła nie chciec faceta starszego 7 lat bo by wolała rówieśnika, a po drugie to jednak jak to facet jest starszy jest to trochę normalniejsze w naszym społeczeństwie z kilku powodów: sama jestem kobieta zeby nie było, ale niestety my sie szybciej starzejemy od facetow, poza tym tak sie przyjeło ,ze to kobieta ma byc ta ładniejsza i czesto młodsza połówką, a jak facet jest starszy to i bardziej doswiadczony, wiec to jest bardziej akceptowane. Nie chce byc staroswiecka, ale nadal tak jest i tyle. Zreszta nawet nie wszystkie kobiety by chcialy 7 lat starszego faceta dla niketorych to tez by byla za duza roznica. To zalezy od wymagan danej osoby, gosc mial prawo sie wycofac. może to by było chamskie gdyby np. rzucił Autorke po kilku latach zwiazku kiedy by zachorowala albo cos takiego. A tak to wolny kraj, mozna dokonywac pewnych wyborow

Nie raz mi się zdarzyło, że facet tak zareagował. To są minusy młodego wyglądu. Prawda jest taka, że ja mu się nie dziwię. Mało który facet chce mieć kobietę, która jest starsza. My się szybciej starzejemy, w pewnym wieku młodszy facet zaczyna wyglądać jak synuś mamusi. Szkoda, bo był fajny, ale dla mnie to normalne.

Gość gość
Ale Autorko jest jedno dobre w tym wszystkim, ze widocznie wyglądasz młodziej jak na swój wiek, a przynajmniej on Cię musiał tak ocenic ;) Nie martw sie, nie ten to inny

Gość gość
Następnym razem mów na dzień dobry ile masz lat i spoko ;)

Gość gość
Facet postąpił bez klasy. Nie musiał z nią być, jak mu nie pasowało, ale rozstanie należy przeprowadzac w kulturalny sposób. Można by to było zrozumieć, gdyby autorka go oszukiwała co do wieku. Powinien grzecznie powiedzieć: "w tej sytuacji nie widzę przyszłości dla naszego związku, lepiej będzie jeśli się rozstaniemy" - dla nikogo takie rozmowy nie sa miłe, ale przynajmniej nie pozostawiają niesmaku.

Gość gość
niektorzy lubia starsze

Gość gość
potraktuj to jako komplement ze wygladasz na mniej lat niz masz w rzeczywistosci a 34 lata to raczej stara rura jestes

Gość gość
jest nawet 17lat roznicy

Gość Qaldini
Stara rura? Najlepsze są właśnie takie 34 letnie stare rury. Sam mjut. A koleś okazał się jednak dzieciakiem, skoro tak wystraszył się.

Gość gość
Do tego debilka powyżej - taka Adriana Lima ma 35 lat a pewnie zażarłbyś kilo g****a żeby na ciebie spojrzała :D

Gość gość
nie jadam gowna ,nie jestem POlska modelka

Gość gość
Wiekoszc facetow woli mlodsze taka prawda

Gość gość
Np. Autorka byłaby może atrakcyjna dla faceta 40 plus bo dla niego byłaby młodsza

Gość Qaldini
Atrakcyjniejsza bo młodsza? Kiedy te młode często są zaniedbane, bo nie mają doświadczenia i nie wiedzą jak zadbać o atrakcyjność. Zresztą mnie zawsze kręciły te starsze.

Gość gość
Qaldini- cóż, może tak było z 10 lat temu, że nie wiedziały jak o siebie dbać, teraz coraz więcej nastolatek już zaczyna dbać o dietę czy chodzic na siłownie, nie mówiąc o studentkach, teraz zdrowy tryb zycia jest w modzie.

Gość gość
No bo jednak po 30-stce mozna wygladac jeszcze dobrze, ale z wiekiem jest coraz trudniej, nie oszukujmy sie. Sama jestem kobieta i wiem, ze tak bedzie za kilka lat i u mnie. Widać choćby na plaży, że ciała młodych dziewczyn i kobiet w wieku ok 35 lat się juz roznia