Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak znaleźć dziewczyne ?

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie miałem dziewczyny , ogółem to kiedyś próbowałem kogoś znaleźć , ale kiepsko mi to wychodziło. Poza tym raczej jestem introwertykiem i nie mam za dużo znajomych , nie mam w ogóle koleżanek . Co do mojego życia to pracuje jako spedytor , całkiem dobrze mi idzie jeżeli chodzi o życie zawodowe , mam 24 lata. Jak znaleźć dziewczynę? Gdyż nie widzę zbytnio perspektywy na znalezienie kogoś , na ogół jestem mało gadatliwy , na ogół odzywam się jak ktoś mnie o coś zapyta , a tak to mało się odzywam.

Gość gość
na badoo

Gość gość
internet jest kiepski , pogadasz a potem ewentualnie spotkasz się na spotkanie i na jednym spotkaniu się skończy , albo laska w ogóle nie będzie zainteresowana. Chodzi mi o grupę znajomych co by mnie poznała z jakimiś dziewczynami/dziewczyną , bo tak to mogę w nieskończoność szukać...

Gość gość
pomożecie coś ?

Gość tralalalala333
Koles,jakie masz zainteresowania?Co ty ciota czy nieudacznik?czym chcesz zainteresowac druga osobe? ja sie grzecznie kuzwa pytam:)

Gość gość
Na siłownie chodzę , angielskiego się uczę , psychologią się trochę interesuję - właśnie dlatego lubię swój zawód bo jest tam dużo rzeczy z psychologi jak przekonywać ludzi itp. Poza tym zainteresowania takie jak chłopacy mają czyli obejrzeć sobie jakiś mecz , albo broniami itp. Nie wiem jak zainteresować dziewczyny sobą ?

Gość gość
poza tym niby jak mam poznać jakieś dziewczyny ?

Gość gość
weźcie się nie podszywajcie bo odpisujecie jak gimbaza , chce jasnej i konkretnej odpowiedzi na moje pytanie ?

Gość gość
więc jak ?