Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spocony chłopak na 1 randce

Polecane posty

Gość gość

Bardzo prosze o pomoc,poradę na serio, nie ma mi kto doradzic, jestem prostym chlopakiem z małej wioski, nie znam sie na ubiorach itp.mam 28 lat. Pojechałem do Warszawy na randke z dziewczyna z Warszawy, a ze byly te najwieksze upały a strasznie sie poce, bardzo spocilem sie , juz w trakcie jazdy byłem caly zlany potem az, strasznie czuc bylo pot ze mnie, pytanie- czy to mocno zrazic moze dziewczyne , spocony mocno facet na spotkaniu? duzy minus? milo bylo w kawiarni siedzielismy , ale bardzo czuc bylo odemnie potem ,cala koszulka przepocona , jak dziewczyna to wyczuje to bardzo to odpycha? nie spotka sie wiecej? dzwonie teraz , pisze smsy i nic nie odbiera telefonu nie chce sie spotkac ze mna, czy to moglo byc powodem ze czuc bylo bardzo zapach potu odemnie? kobiety patrza na to az tak bardzo? prosze o porade ,moze jakas dziewczyna mi napisze , czy to az tak odpycha i zle swiadczy o chlopaku?

Gość gość
No jasne, że tak. Tym bardziej, że piszesz, że było mocno to czuć. Głupie pytanie.

Gość gość
Tak , i to ze tak smierdziales to znaczy , ze nie dbasz o higiene na codzien. Brud i pot zostaje w ciele brudasa, nawet po 2 prysznicach

Gość gość
Widzisz i takie są kobiety...