Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wam tez sie zniszczyl biust od kp?

Polecane posty

Gość gość
Po to są piersi aby karmić dzieci ,a nie na wystawy.

Gość gość
Zobacz sobie Afrykanki młode i ich piersi a pozniej poszukaj karmiących piersia matek-różnica zauważalna. Te pierwsze maja piękne piersi a te drugie jak uszy spaniela. A jesli chodzi o naturę to ona nie wymyśliła dla ludzi staników i dla innych ssaków rowniez nie. Zobacz sobie jak zmieniają sie suce po wykarmieniu miotu szczeniaków dolne partie ciała. Piersi przez 90% zycia kobiety pełnia funkcje seksualną i są wlasnie do wyglądania inaczej by podniecało ludzi np. kolano a jak wiadomo jest inaczej. To, ze teraz kobiety starają sie zmienić role postrzegania piersi przez ludzkośc cywilizowaną jakby jest daremne. Pisanie ze kp nie wpływa na piersi to kłamstwo na tym forum podobnie jak to na ile was lat oceniają inni bądź ze po sn jestescie ciasne.

Gość gość
Natura nie wymyslila stanikow, ale tez i roczne dziecko dziecko nie potrzebuje piersi. Co do afrykanek, to zauwaz, ze one rodza dosc wczesnie. 15lat? Piersi nie sa do konca rozwiniete, czyli nie zakonczyly swojego wzrostu, a juz sa poddane ciazy i laktacji. Wiszace sutki u psow po wykarmieniu miotu? Po pierwsze suka tak samo chudnie przy swoim kp jak czlowiek, a po drugie, jakbys smyczyla swoje potomstwo tak jak kot i pies, czyli niemowle wisialoby ci sama sila swoich szczek, a ty sobie tak chodzila, to tez bedziesz miec woreczki po kolana. Ja sie bede dalej upierac przy swoim. Piersi niszcza ciaza, papierosy, chuniecie i tycie na zmiane. Jesli komus zniszczyly sie piersi tylko samym kp, to jest w zdecydowanej mniejszosci.

Gość gość
Ja karmilam piersia dziecko 18 miesięcy, mam teraz piersi jak flaczki, wcześniej miałam jedrne 80 b, a teraz mam tzw uszy spaniela i duże sutki. Dodam, ze nigdy nie palilam, nie mam i nie miałam tez np rozstępow. Kazdy jest inny.

Gość gość
Wypowiadalam sie tu wczesniej. Piersi mi sie nie zmienily po kp, nie palilam. A moja siostra ok ciazach i krotkim kp bardzo duza roznice zauwazyla, piersi jej zmalaly a ona wlasnie palila. Myslicie, ze papierosy maja wplyw na jedrnosc skory? Dodam tylko, ze bylam altywna cala ciaze i stosowalam kremy na rozstepy i nawilzajace. Moze to tez pomoglo. Co do tych kobiet w Afryce, to dla mnie najwiekszy dowod jak wazny jest odpowiednio dobrany stanik. Dziala cuda! Przeciez nawet bezdzietne kobiety gdyby nie nosily stanika wcale, mmialyby biust do kolan.

Gość gość
Kazda kp ma zwisy.Sa ewenementy ale raz na 100.Tylko tu przeczy sie ogolnie wiadomym prawdom.Szkoda ze jakos was kafeterianki z tymi sterczacymi cyckami na plazach nie widac.A najbardziej dra jape te z cycem do pepka od kp po 1,5 roku czy ohydne-dwa lata np..Te to juz sa jak po operacji biustu normalnie..:)

Gość gość
Karmiłam piersia ponad 2 lata. Biust ksztaltu nie stracil ale opadl ale i tak mnie to zbytnio nie rusza. Ciesze sie ze tak dlugo karmilam moje synka.