Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość Taodtrzeciejrandki
21:13 oczekujesz głębi przemyśleń na takim temacie? Bo wiesz ja jak chce poczytać coś głębokiego to nie wchodze na kafeterie tylko czytam pewne książki. Może po prostu niewłaściwe miejsce?

Gość goś ć
bardzo trafnie napisane. Faktycznie jest tak, że ładne osoby najczęściej są zepsute. Nie ma się czemu dziwić, skoro wszyscy pragną ich uwagi, czy to koleżanki, czy koledzy. Większość osób jest interesowna i płytka, a to że Ty to dostrzegasz, znaczy tyle że masz pewnie wyższą wrażliwość niż inni. Współczuję :) Ale... przecież znasz też osoby które takie nie są, może świat nie jest taki czarny?

Gość Taodtrzeciejrandki
21:13 ale pomoglas mi. Teraz jak wiem już że jestem złym człowiekiem, jest mi o wiele lżej. Musisz być bardzo dobra skoro uświadamiasz nieznajomym ludziom takie przykrości. Hahaha hahah

Gość gość
pytałaś o ewentualne dowody ,dostałaś opis po czym to np można poznać,manipulujesz zdankami jak typowa baba,nie mówię ze jesteś złym człowiekiem jesteś zwykłym człowiekiem ani złym ani dobrym ,dobra osoba ma kilka specyficznych cech ,to wszystko

Gość Taodtrzeciejrandki
Ogolnik "po tym co piszesz" to dla mnie żaden dowód, bo ja podawalam dowody dlaczego uważam że mam cechy które wymieniałam. Podajesz konkretny post jako konkretny dowód że nie mam cech dobrego człowieka.

Gość gośćQ
Taodtrzeciejrandki masz dziewczyno zdrowie i samozaparcie aby tak długo tu odpierać ataki. Szczerze to nie widzę w tym celu. Po co udowadniać ludziom na forum, ze nie jest się wielbłądem jak tu nikt dla Ciebie nic nie znaczy a ich zadanie jest tyle warte co zeszłoroczny śnieg?

Gość Taodtrzeciejrandki
A tak z ciekawości jak zawzięcie ludzie potrafią mi wmawiać bycie wielbłądem :-) mnie to nic nie kosztuje więc sobie czasem coś tu napiszę.

Gość gośćQ
Taodtrzeciejrandki haha to taka zabawa ;) Mnie by nie chciało się tak walczyć z tym tłumem. Szkoda czasu ;)

Gość prawikzewsi
Nie lepiej uprawiać seks zamiast tutaj odpisywać przecież fajne kobiety mogą mieć mnóstwo odlotowego seksu na skinienie palcem.

Gość Taodtrzeciejrandki
Oj ile trwa napisanie posta pół minuty ;-)

Gość gośćQ
To forum jest słynne z tego ,ze wiekszosc ludzi tu piszacych ma monopol na prawdę ;) i jakiekolwiek argumenty nie trafiają. Więcej tu wróżek niż normalnych ludzi ;) szklana kula mówi im więcej o Tobie niż sama wiesz ;)

Gość Taodtrzeciejrandki
I właśnie to jest zabawne a zarazem zatrważające.

Gość gośćQ
Takie nasze społeczeństwo na tym forum lubi szukać dziury w całym. Mam tylko nadzieje, ze to nie jest przekrój całej Polski a tylko tej części, która musi wyładować tu agresje bo nie może tego zrobić w życiu realnym a anonimowość temu sprzyja.

Gość Taodtrzeciejrandki
9:17 myślę że tak. Masz problem z samoakceptacją - atakujesz innych. Lubisz sama siebie - nie potrzebujesz tego robić. Tak jak sobie przelatuję w pamięci całą moją aktywność na kafeterii, to nigdy ale to nigdy nie przyszło mi do głowy aby komuś napisać "jesteś taka i taka" (no chyba ze w ramach odwetu bo ktoś mnie zdenerwował, ale i tak wystrzegam sie ostrych i kategorycznych ocen). Ale . To ja jestem ta zła. Bo twierdzę o sobie że jestem miła dobra i mądra ;-)

Gość Taodtrzeciejrandki
Ale nigdy dopóki ktoś mnie osobiście nie zdenerwował. Nie wyobrażam sobie pisać komuś bo ty jesteś taki i taki i ja ci chce pomóc uświadomić sobie prawdę. No kurcze. Co ci ludzie mają w głowach, to jest zatrważające.

Gość gość
Ludzie normalni o naormalnym podejsciu do zycia i siebie (fakt ze takich jest naprawde malo bo kazdy ma jakies skrzywienia) nie musza ciagle paplac jaka ja jestem ladna, mila, wspaniala i madra, nie nie nie. Tacy najczesciej nic nie mowia

Gość Taodtrzeciejrandki
Czyli sugerujesz że te dwa tygodnie mojej aktywności w tym temacie kładą cień na całe trzydzieści lat życia.... jeszcze uwierzę i co będzie? ;-)

Gość gośćQ
gość dziś Ludzie normalni o naormalnym podejsciu do zycia i siebie (fakt ze takich jest naprawde malo bo kazdy ma jakies skrzywienia) nie musza ciagle paplac jaka ja jestem ladna, mila, wspaniala i madra, nie nie nie. Tacy najczesciej nic nie mowia X Każdy coś tam ma bo nikt nie jest idealny co nie znaczy, że takich osób jak autorka jest mało. Autorka nie piszę o sobie ideał tylko miła, dobra, ładna,inteligentna a przecież to nie jest ideał. To są ogólne cechy i takich ludzi jest dużo. Normalny człowiek nie będzie wmawiał drugiemu człowiekowi, którego nawet na oczy nie widział i nigdy go nie poznał, że wie jaki on jest.

Gość gość
gośćQ i co liczysz ze ona za to rozkraczy sie przed toba?

Gość Taodtrzeciejrandki
Ten powyższy post właśnie świadczy o twoim poziomie. Dyskutuję z debilami którzy jeszcze są przekonani że to oni znają prawdę o mnie, a nie ja sama. Gość Q . W końcu ktoś czytający to co jest a nie to co chciałby żeby było.

Gość gośćQ
gość dziś gośćQ i co liczysz ze ona za to rozkraczy sie przed toba? X Haha to jest odpowiedź człowieka wszystko wiedzacego. Dlaczego z góry zakładasz, że jestem mężczyzną? Po paru moich wypowiedziach wiesz kim jestem, ba nawet cienia wątpliwości w tej wypowiedzi nie ma za to jest jad i zazdrość. Rozczaruję Cię, jestem kobietą i nigdy o innej nie znanej mnie kobiecie nie napisałabym "rozkraczy nogi " bo jest to obraźliwe i wulgarne i tym samym daje wizytówkę o osobie która używa takiego sformułowania.

Gość gośćQ
Internet to takie miejsce gdzie można napisać wszystko i prawdę i kłamstwo, nikt nie jest w stanie tego zweryfikować. Można uwierzyć na słowo lub nie ale ani Ci co wierzą czy Ci co nie wierzą nie mają żadnych argumentów. Nie wiem czy autorka piszę prawdę ale też nie mam powodu aby jej nie wierzyć bo dlaczego miałaby kłamać. Każdy ma prawo do swojego zdania i jeżeli ktoś nie wierzy to ma do tego prawo ale nie do oceniania i wmawiania czegoś czego nie wie i czego udowodnić nie może. Zarzuca się tu autorce, że jest mało skromna i arogancka bo napisała o sobie, ze jest ładna, miła, inteligentna i dobra ,nie napisała, że jest idealna a gdyby napisała, że ma jakaś wadę to wszycy byliby szczęśliwi. Możliwe, że ma jakaś wadę np jest domatorem, samotnikiem albo jest perfekcjonistką,zresztą dla jednych wady są zaletami a zalety wadami, to co dla mnie będzie idealne , nie będzie idealne dla innych.

Gość gość
OK. Masz racje. Przepraszam

Gość gość
Dyskutuję z debilami którzy jeszcze są przekonani że to oni znają prawdę o mnie, a nie ja sama x oprocz tych wszystkich fakultetow skoncz jeszcze fakultek z dobrego wychowania i kultury