Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość Taodtrzeciejrandki
Powiedz to gościowi z 11:02. Z całym szacunkiem ale taki tekst zasługuje na miano autorstwa debila.

Gość Taodtrzeciejrandki
11:54 mam poważną wadę. Nie skończyłam studiów ścisłych. To bardzo obniża moją wartość jako człowieka ;-) Oczywiście że to jest kuriozalne i pełne hipokryzji. Oni nie będą oceniać siebie bo to nie wypada, ale z łatwością powiedzą komuś kogo nie znają że jest przeciętny, nadęty, zapatrzony w siebie, i wiele innych. Nie użyłam ani razu słowa "wspaniała czy idealna", ale ktoś uparcie mi je wkłada do ust. Kiedy przedstawiłam moje argumenty na poparcie moich zalet, zostały zdyskredytowane, albo totalnie pominięte. Zero konkretnych cytatów na poparcie mojego beznadziejnego charakteru. Wciąż tylko "jesteś taka i taka, na podstawie tego co piszesz". I jedyny argument to bo piszesz o sobie za dobrze a takie nie istnieją. Gratuluję wszystkim udziału w temacie :-P

Gość gość
coś ty ,przecież jest mądra i dobra i wspaniała

Gość gość
coś w tym niezdrowego by mieć pragnienie analizowania swoich zalet z tłumem nieznajomych przez wiele godzin,mylę się?

Gość Taodtrzeciejrandki
15:31 tak, zgadza się ,mam chorobę psychiczną, zadowolona, możesz już iść :-P

Gość Taodtrzeciejrandki
gość dziś Ludzie normalni o naormalnym podejsciu do zycia i siebie (fakt ze takich jest naprawde malo bo kazdy ma jakies skrzywienia) nie musza ciagle paplac jaka ja jestem ladna, mila, wspaniala i madra, nie nie nie. Tacy najczesciej nic nie mowia X Każdy coś tam ma bo nikt nie jest idealny co nie znaczy, że takich osób jak autorka jest mało. Autorka nie piszę o sobie ideał tylko miła, dobra, ładna,inteligentna a przecież to nie jest ideał. To są ogólne cechy i takich ludzi jest dużo. Normalny człowiek nie będzie wmawiał drugiemu człowiekowi, którego nawet na oczy nie widział i nigdy go nie poznał, że wie jaki on jest. Xxxx Może do tego się jakos ustosunkujesz, kafeteryjna psycholożko?

Gość gość
ale że niby kto ? ja? :-) no mogę się ustosunkować stwierdzając że ty nie masz z kim pogadać,normalnie,tylko bez głupich tekstów jaka ładna i miła jesteś,szczególnie wałkując to dwa dni,tylko normalnie i naturalnie ,załóż nowy temat i tam sobie zwyczajnie pogadaj o czymś neutralnym

Gość Taodtrzeciejrandki
15:43 ale niby dlaczego ty masz mi mówić w jakich tematach mogę pisać a w jakich nie mogę?Juz sie lepiej martw o swoich ludzi do pogadania.

Gość gość
no i teraz spójrz jak Ty zakrzywiasz wszystko,przed chwilą mówiłaś mi że mogę już iść,a jak daję ci radę to uważasz że ci coś dyktuję,to była rada do rozpatrzenia,ja rozmawiam normalnie i poznałam tutaj dwie bardzo ciekawe osoby ,a przecież podobno o to ci chodziło,ale może ty chcesz przepychanek ,ale to nie mój problem ,ja tylko zwiedzam

Gość gość
Taodtrzeciejrandki -hej zobacz na pewno jest tak ze jestes wyksztalcona, ladna, sliczna, zadbana, inteligentna, ale po prostu jestes niemila i nie fajna osoba i tyle OK? Zalatwione?

Gość Taodtrzeciejrandki
15:51 o co mi niby chodziło? Od długiego czasu mam tylko ten temat w ulubionych bo wychodzą w nim ciekawe prawidła społeczne. Nie rozumiem cię.

Gość Taodtrzeciejrandki
Nie potrzebuję żadnych rad od ciebie. Dziwne to jakieś co piszesz.

Gość Taodtrzeciejrandki
15:57 ale uzasadnij. Niemiła bo? Bo ktoś powiedział o mnie że rozkracze nogi i stwierdziłam ze tak piszą debile? A może to o nogach było miłe i kulturalne?

Gość gość
już sama nie wiesz co wymyślać

Gość Taodtrzeciejrandki
17:05 pytałam, czemu ja jestem niemiła a nie ktoś kto pisze o kimś że rozkracza nogi? Ale ... cóż za zaskoczenie... nie otrzymałam sensownej odpowiedzi.

Gość gość
przestan sie wywyzszac

Gość prawikzewsi
gośćQ dziś Każdy coś tam ma bo nikt nie jest idealny co nie znaczy, że takich osób jak autorka jest mało. Autorka nie piszę o sobie ideał tylko miła, dobra, ładna,inteligentna a przecież to nie jest ideał. x Nie autorka tylko autor.

Gość gość
prawikzewsi sugerujesz ze ta od 3randki to facet?

Gość gość
autor to facet który nie wierzy że takie istnieją a ta od trzeciej zrobi wszystko żeby jemu i nam to udowodnić że jest prawdziwa a nie tylko tu na cafe ,pisząc oczywiście bo tu tylko takie możliwości :-)

Gość gość
dafsdafsdfsasadfdf

Gość gość
ssssssssssssssssss

Gość gość
sassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssa