Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
Taka ładna, inteligentna , zadbana kobieta jest ogromnym wyzwaniem dla faceta, a przecież to wyzwania kręcą facetów, to mają zakodowane , wiec o co chodzi? Zgodnie z tą teorią o takie kobiety faceci powinni wręcz walczyć . A z tego co widać, facetom, coś się pomieszało i zamiast walczyć o fajną atrakcyjną wykształconą kobietę to oni z nią walczą. To kompletnie bez sensu. Ostatecznie wybierają jakieś mazie-srazie otipsowane, w za krótkich spódniczkach, które ugotują dwa obiady podrzucone w tajemnicy przez mamusię - żeby mu tylko smakowało, że przez żołądek do serca , niby zadbają o dom i natychmiast „zaliczają wpadkę” żeby przywiązać faceta zwłaszcza finansowo i kiedy on się orientuje w jaki wpadł kocioł , to już jest za późno zmienia się w potworka narzekającego na te „okropne kobiety”, co to tylko chcą kasy itp. A zapomina całkowicie o tym , że te wartościowe fajne inteligentne kobiety miały dużo dużo więcej do zaoferowania niż mazia-srazia. Więc nie wiem, ale logiczne byłoby szukać sobie partnerki ładnej , inteligentnej, zaradnej i walczyć nie z nią ale o nią. Wiemy ,że mazia –srazia byłaby łatwiejsza, ale czy nie większym wyzwaniem dla faceta jest kobieta inteligentna ? a o wyzwania chyba w życiu chodzi.

Gość gość
dziś taka kobieta mysli ze zjadla wszystkei rozumy i chce z faceta zrobic dzieciaka

Gość gość
Ładne śliczne, zadbane kobiety, x tylko ze niemile aroganckie traktujace ludzi z gory

Gość gość
Jakie aroganckie? Gdzie tu arogancja?

Gość gość
Zależy co rozumiesz przez 'wyzwanie' .. Jeżeli myślisz, że wyzwanie, to zaciągnięcie jej do łóżka, to jesteś w błędzie, bo wiele kobiet o cechach, które przedstawiasz ma bardzo luźne podejście do tych spraw i posiadają wiele partnerów seksulanych, więc czy należy traktować to jako wyzwanie.. Raczej nie. Aczkolwiek z drugiej strony jest kwestia indywidualna i nie można tutaj generalizować. Są kobiety bardziej i mniej rozwiązłe. Uroda i inteligencja nie mają nic do tego. Wyzwaniem może być wspólne życie z taką dziewczyną. Bo jeżeli jesteś na jej poziomie emocjonalnym i poznania co ona, to wszystko będzie Tobie naturalne i przychodziło bardzo łatwo. W sensie aby zapewnić jej rozrywkę czy dobry temat do porannej kawy. Natomiast jeżeli 'jest bardziej ogarnięta' niż Ty, to tak będzie to wyzwanie, bo do każdego spotkania będziesz musiał się odpowiednio przygotować.

Gość gość
Zgadza się tyle że dzisiaj facetom nie chce się wyzwań chyba że na polu fitness. Dzisiaj facetom chce się wygody. Mazia srazia to wygoda.

Gość gośćnielubieplaskichbab
gderasz bo mi mimo że się odstawisz i wypindrzysz nie potrafisz zapaść głęboko w pamięci ,szastanie dupindą to za mało

Gość gość12345666
A może to właśnie jest problem atrakcyjnych samodzielnych singielek którym nic nie brakuje. Że są rozpatrywane jako wyzwanie albo w ogóle nie są brane pod uwagę (bo po co mi wyzwania, za wysokie progi, nie stać mnie na taką, bo ojciec mi mówił nie musi być piękna byleby gar zupy ugotowala itp). A która mądra kobieta chce być wyzwaniem, zdobyczą, podbudowaniem ego faceta, niech kumple mu zazdroszczą jaką d**e ***** (przepraszam za wulgarność ale niestety panuje takie myślenie). (Mówi się też że kobieta to wizytówka możliwości faceta) Mądra kobieta świadoma siebie nie chce czuć że jest zdobyczą na pokaz. Uroda sprawia że potencjalnie moze nią być i że przyciąga takich mężczyzn amatorow wyzwan na polu milosnym. Jej mądrość i wrażliwość tego nie akceptują. Ja rozumiem że kobiety atrakcyjne i mądre mogą być same.

Gość gośćnielubie
ale o jakim przyciąganiu mi tu mówimy na samo ciało czy na przyciąganie gdy poznają się umysły? wy w ogóle rozmawiacie o czymś ? czy tylko się gapicie na siebie?

Gość gość12345666
20:56 ogólne. Urodowo osobowościowe

Gość gość
ogólne czyli nijakie,do fascynacji potrzebne jest coś co bardzo przyciąga

Gość gość12345666
Fascynacja to całościowe bardzo silne zainteresowanie

Gość gość12345666
Ale niech będzie nawet bardziej cielesna bo chyba to jest silniejsze na początku znajomości. Facet nie będzie analizował intelektu kobiety kiedy jej ciało go rozgrzewa. Ale ona ten intelekt wciąż posiada.

Gość gość
no tak,skoro nie ma fascynacji znaczy że obiekt mało fascynujący ,na logikę?

Gość gość
Nie dla każdego ta sama osoba będzie fascynująca

Gość gość
ale taka osoba nie ma problemu z samotnością ,chyba że tak chce

Gość gość
Nie dla każdej kobiety sensem życia jest pichcenie zupy dla mężczyzny.Poza tym dlaczego mam brać pierwszego lepszego faceta tylko dlatego,że lata lecą????A potem męczyć się z takim do końca życia - no chyba,że zainteresuje się Nim jakaś" mizia- cizia" .....

Gość gośćnielubieplaskichbab
jesteś płaska,miłośc to dla ciebie pichcenie zupy :-) babskie mądrości na temat życia ,szkoda czasu

Gość gość
i w niczym nie jesteś lepsza od mizia cos tam,bufonku,w niczym

Gość gość
Oj chyba Cię gościu jakaś ładna kobietka odgoniła od siebie :-).To tłumaczyłoby Twoją wrogość i złośliwość.

Gość gość
21:11 czasem życie nie sprzyja poznawaniu nowych mężczyzn i nawiązywaniu relacji. Prawdę mówiąc nie widzę już sensu nawiązywania relacji dla niej samej. Musialabym się bardzo zakochać. Ale ostatni raz bardzo zakochana byłam 10 lat temu.

Gość gość
po prostu nie lubię płaskich bab,nic więcej,nie poganiła mnie żadna bo ja jestem hetero

Gość gość
Mężczyźni co traktują kobiety jak wyzwania to niezbyt ogarnięte jednostki, zresztą po zdobyciu zacznie zdobywać inną bo piękna kobieta to dla niego dodatek do jego super image. Inteligentni mężczyźni nie stają w szranki z nieogarnietymi w walce o księżniczkę, oni znają swoją wartość. Mazie-srazie właśnie mają w okół siebie wianuszek adoratorów i jeszcze mówią, że mezczyzni za mało się starają a ona z byle kim w związku nie będzie.

Gość gość
Ja tego nie rozumiem . Taka ładna, inteligentna , zadbana kobieta jest ogromnym wyzwaniem dla faceta, a przecież to wyzwania kręcą facetów, wiec o co chodzi? x Tylko takich co lubią otaczać się pięknymi rzeczami a przedmioty można szybko im się nudzą. Gdy ludzie do siebie pasują nie są dla siebie wyzwaniem.

Gość gość
Szkoda że atrakcyjnym zostaje gorszy sort.