Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne śliczne, zadbane kobiety, fajne, miłe wykształcone i SAMOTNE

Polecane posty

Gość gość
problem polega na tym ze atrakcyjna ponad przecietna kobieta ma PONAD PRZECIETNE wymagania seksualne, ciagle mysli o seksie, a tzw porzadni faceci to ciapy i p*****ly i nie potrafia jej tego dac dlatego takie kobiety sa same i maja przygodny seks z innymi albo wcale bo nie chca takiego miziania Ta cala Pani ania pieprzy glupoty, nie zna sie na rzeczy tutaj jest cala prawda: x https://www.youtube.com/watch?v=HzMAsj3-IZE

Gość Taodtrzeciejrandki
10:30 tak wszyscy już wiemy że ty wiesz jaka ja jestem a jaka nie jestem, nie rozwalaj na nowo tematu :-/

Gość gość
gość dziś Co za bzdury:/

Gość Taodtrzeciejrandki
Kriss01 tak i właśnie osoby wrażliwe średnio się w tym wszystkim odnajdują. Niby każdy chce być atrakcyjny, podobać się wizualnie itp, ale jak już z kimś jesteś to chcesz, aby to zeszło gdzieś na dalszy plan, chcesz aby ktoś kochał tą twoją wrażliwość, twój pogodny charakter, aby umiał przyjmować i dawać miłość. Mi się taki związek nie przydarzył. Niby facet gadał że mnie kocha i zależy mu na mnie, ale nie czułam tego, czułam jakbym była czymś co sobie złowił i nie wie jak się dalej o to dba. I jarał się przed kolegami że ma taką ładną dziewczynę ,jak dziecko które dostało największą zabawkę.

Gość gość
Od trzeciej randki. Piszesz takie bzdury ze az boli. Napisałaś coś tam że każda by chciała żeby później wygląd zszedł N drugiej planach czy coś takiego. Faceci mają na to nazwę. "Żona zmieniła się po slubie". ;) Ogólnie coś z Tobą nie hallo i naprawdę problem leży w tobie a nie w świecie który Cię otacza.

Taodtrzeciejrandki = jak wybrałaś sobie chłopca, a nie mężczyznę to niestety taki miałaś związek. Prawdziwy facet woli byś "błyszczała" da niego, a nie na ulicy. A błyszczeć można i w leginsach na kanapie :P Oczywiście jak mówimy tylko o wyglądzie i eksponowaniu tych cech to i czasem ten "samiec" lubi złapać za pupę swoją jedyną, by inni zobaczyli kto tu jest Alfa! :) ale w domu, w intymności chodzi o słowa, o oczy, o wspieranie się i zatracanie w sobie. Co mnie koledzy, jak mogę godzinami kochać się z kobietą, która chce się budzić u mojego boku, jest piękna, fascynująca i prawdziwa? A mam wrażenie i doświadczyłem tego jakiś czas temu z młodą kobietą, która była ważna dla mnie, że to one wolą błyszczeć dla innych , przyciągać ich spojrzenia i kokietować. Narcystycznie cykać fotki i wrzucać na IG czekając na obślinione komentarze by podbudować swoje ego i marne samopoczucie....

Gość gośćz
samo ciało może się znudzić nawet najładniejsze,jak potrafisz zaczarować umysłem faceta to twój problem z ładnym opakowaniem minie,proste

Gość gośćz
ale baby tego nie potrafią bo są głupie :-) to zostaje ciało no bo jaki wybór ,nie ma w czym wybierać ,jest tylko ciało a w głowie trociny,do kogo żale

Gość gość
16:52 pozwolę się nie zgodzić. Sam tego doświadczyłem i mógłbym podać wiele przykładów z życia gdzie facet odchodzi do młodszej. W ogóle czym jestem starszy tym mogę przyznać bez krepacji ze najważniejszy jest dla mnie aspekt seksualny w kobiecie. Żadne tam charaktery czy inteligencja. Taki się na starość robię.

Gość gośćz
taki się już robisz bo już dobrze wiesz jakie sa baby i nie masz złudzeń i pozostaje ciało

Gość gość
cris jestes spaczony zostaw mlode mlodym

Gość gość
haha ta od3rantki jak zwykle zablysnela

Gość Taodtrzeciejrandki
15:15 może dla ciebie bzdury bo brak ci empatii i wrażliwości? Wygląd jest ważny, na etapie przyciągania to głównie on działa, ale w związku chcesz żeby mężczyzna widział w tobie całego człowieka. Mój ex był w środku bardzo słaby i nie potrafił być blisko z drugim człowiekiem, bo nawet od siebie samego musiał uciekać. I tak życzę mu szczęścia. Co do mnie to wiem, że będzie dobrze :-)

Gość gość
Przecież ono chodzi aby przyciągania było przez cały czas trwania związku.

Gość Taodtrzeciejrandki
To powodzenia w przyciąganiu jak będziesz chory albo jak będziesz miał 70 lat. Związek się znienia i przyciąganie zawsze będzie najsilniejsze na początku.

Gość gość
w internetach kazda jest sliczna

Gość gość
moze twoj byly cie nie zaspokajal seksualnie?